XT Luis

XT luis

Niemand heeft zin in luizenpluizen en hoofdluis behandelen dus voorkom besmetting met de preventieve Protect & Go spray van XT luis! Een (vegan) spray op waterbasis met verzorgende en ontklittende ingrediënten die klinisch bewezen bescherming tegen hoofdluis biedt. Na het wassen van het haar, even sprayen en klaar!

Shop

XT luis Protect & Go spray

De klinisch bewezen verzorgende XT luis Protect & Go doodt hoofdluizen voordat een besmetting kan plaatsvinden. Spray in het haar en laat dit inwerken. Zo eenvoudig is het. Gebruik XT luis Protect & Go regelmatig wanneer hoofdluis is gesignaleerd, vooral wanneer kinderen spelen, bij feestjes, logeerpartijen en wanneer kinderen weer naar school gaan.

XT luist Protect & Go spray is:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Anti-klitformule
  • Vegan
  • Op waterbasis en daardoor huidvriendelijk en verzorgend

Hoe werkt het?

XT luis Protect & Go heeft als werkzame stof Activdiol. Deze stof tast de buitenste huidlaag van de luis aan. Hierdoor droogt de luis uit waarna het sterft.

Hoe te gebruiken?

Aanbrengen: Gebruik XT luis Protect & Go regelmatig na elke wasbeurt van het haar (minstens twee keer per week) als onderdeel van uw normale haarverzorging.

  • Op nat haar: sprayen op handdoekdroog haar en doorkammen.
  • Op droog haar: sprayen en doorkammen.

XT luis once

XT luis is dé expert op het gebied van hoofdluis. Voorkomen en behandelen op een effectieve en vriendelijke wijze. Naast de preventieve spray om hoofdluis te voorkomen heeft XT luis ook een product om hoofdluis te behandelen, XT luis Once.

XT luis Once doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. Het heeft een dubbelgrondige werking door de combinatie van Dimeticon en Penetrol. Dimeticon is veilig in gebruik en werkt niet resistentiebevorderend. Daarnaast bevat het Penetrol dat ervoor zorgt dat de Dimeticon in de eitjes kan doordringen om ze te doden.


XT luis

€ 17.05
spray
€ 18.19
gel
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.