ga terug naar Gezondheid

VSM Huidirritatie

Sorteren

Sorteer
8 Resultaten
VSM
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 6.99
zalf
€ 8.39
zalf
€ 10.89
lotion
Bijna uitverkocht
€ 12.99
medisch hulpmiddel, creme
Bijna uitverkocht
€ 9.99
zalf
€ 12.29
zalf
€ 13.19
gel
Bijna uitverkocht
€ 15.99
creme
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Etos Extra

VSM producten tegen huidirritatie kopen

Last van eczeem of een andere huiduitslag? De producten VSM helpen bij verschillende vormen van huidirritatie. Naast VSM verkopen we bij Etos ook andere merken met producten die helpen bij huidirritatie, zoals Louis Widmer en Etos Eigen Merk. Op zoek naar andere speciale huidverzorgingsproducten? Bekijk dan ook eens onze producten die helpen bij waterpokken, wratten, schimmel, littekens of een probleemhuid. Ben je gevallen of heb je een ander ongelukje gehad? Dan helpen onze EHBO-producten voor de huid om zo snel mogelijk van de pijn af te komen.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

VSM calendulan

VSM calendulan zalf helpt jouw huid te kalmeren bij huidirritatie. De zalf verzorgt en verkoelt je huid. Dit kan bijdragen aan het herstel van je huid en de jeuk verlichten.

VSM producten tegen huidirritatie aanbiedingen 

VSM producten kopen voor een scherpe prijs? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!

Top

Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.