verschillende make-up producten

Snelle make-up

Zonder make-up de deur uit omdat je weinig tijd hebt? Dat is echt niet nodig. Etos heeft voor jou een paar tips om snel je make-up aan te brengen.

Shop hier snelle make-up

Artikel opslaan

1 minuut

Eén minuut

Je hebt je verslapen. Nu heb je écht geen tijd om make-up aan te brengen. Maar toch ga je liever niet zonder make-up de deur uit. Gelukkig kun je er in één minuut ook goed uitzien. De blikvangers in je gezicht zijn je ogen en je mond. Je ogen uitgebreid opmaken kost te veel tijd, dus gebruik je alleen een zwarte mascara. Mascara verlengt, kleurt en krult je wimpers en geven je ogen toch de nodige uitdrukking. En het kost maar 15 seconden om aan te brengen. Spendeer je laatste 45 seconden aan je mond. Kies voor een opvallende kleur, zodat je er toch opgemaakt uitziet.

5 minuten

Shop hier jouw make-up look

Vijf minuten

Heb je 's ochtends niet meer dan vijf minuten? Of heb je gewoon geen zin om meer tijd aan je make-up te besteden? Vijf minuten is net genoeg om er helemaal verzorgd uit te zien. Binnen die tijd zorg je voor een egale huid, stralende ogen en glanzende lippen. Voor een mooie, egale huid kies je een foundation die goed bij jouw huid past. Ben je opgestaan met wallen of rode vlekjes in je gezicht? In ons artikel over concealer vertellen we je hoe je deze binnen no time wegwerkt. Daarna een beetje mascara, lipstick of lipgloss en je ziet er weer stralend uit.

10 minuten

Tien minuten

Tien minuten is precies genoeg voor een perfecte make-up. Gebruik een concealer om kringen en onregelmatigheden in je gezicht te camoufleren. Daarna een foundation in de kleur van je huid. De concealer kan je trouwens ook gebruiken na het opdoen van je foundation. De finishing touch is natuurlijk een mooie blush powder voor een frisse uitstraling. Laat je ogen echt spreken met een eyeliner en daarna lekker veel mascara. Voor je lippen kies je een lipliner in de kleur van de lipstick. Heb je plannen om 's avonds nog uit te gaan? Met een beetje glanspoeder op je wenkbrauwbot, jukbeenderen en decolleté maak je van de dagmake-up snel een avondmake-up.

Fixing spray

Snelle make-up is fijn, maar het is nog beter als het ook nog eens goed blijft zitten. Een fixing spray kan hierbij helpen. Benieuwd hoe goed de fixing spray van Etos werkt? Je ziet het in deze video!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.