ga terug naar Baby

Hydrofielen doeken

welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   4 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 6.99
   € 6.99
   € 8.95
   € 3.75

   Hydrofiele luiers en doeken kopen

   Ben je op zoek naar hydrofiele luiers? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan hydrofiele luiers. Hydrofiele luiers zijn gemaakt van 100% katoen, zacht voor de huid, absorberen goed én drogen snel. Bekijk ook ons assortiment aan luiers, luierbroekjes en billendoekjes. Naast hydrofiele luiers heeft Etos ook een ruim assortiment aan hydrofiele washandjes, hydrofiele monddoekjes, hydrofiele knuffeldoekjes, hydrofiele swaddles en hydrofiele badcapes.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   Hydrofiele luiers en doeken aanbieding

   Hydrofiele luiers of doeken kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

   bekijk winkelmandje

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.