Slabbetjes

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   4 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   € 13.95
   Spaar 5 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 13.95
   Spaar 5 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 13.95
   Spaar 5 Air Miles
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 3.99 voor € 3.59
   Spaar 1 Air Mile
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Slabbetjes kopen

   Bij Etos begrijpen we dat zelfstandig leren eten heel wat voor een baby is! Dit gaat zeker niet vlekkeloos. Voorkom vieze kleding en koop een slabbetje bij Etos. Wil jij het slabbetje van je kleintje gemakkelijk kunnen wassen? Ga dan voor een zachte katoenen variant. Deze is bovendien erg praktisch bij het kwijlen!

   Bij Etos hebben we verschillende soorten slabbetjes van Etos Merk en Mushie. Zo hebben we in ons assortiment siliconen slabbers, maar ook slabbetjes van katoen met leuke printjes.

   Weten wanneer je het beste met de eerste hapjes van je baby kan beginnen? Lees dan ons artikel over eerste hapjes.

   Siliconen slab

   Is jouw kindje al wat ouder, maar lukt vlekkeloos eten nog niet helemaal? Ga dan voor een siliconen slab met opvangbak. Een siliconen slab is waterproof en vangt al het gevallen eten makkelijk op. Je kan deze dus gemakkelijk afspoelen onder de kraan!

   Mushie-slabber

   In ons assortiment hebben we een Mushie-slabber, deze siliconen slabber is verkrijgbaar in 3 leuke kleuren: zand, roze en groen. De Mushie-slabber is gemaakt van food-grade siliconen en is 100% BPA- en ftalaatvrij. De Mushie-slab heeft 4 bevestigingsknopjes zodat deze altijd om de nek van je kindje past.

   Slabbetje aanbieding

   Koop je slabbetjes het liefst voor de beste prijs? Houd dan de Etos-folder en onze online acties in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aanbiedingen op slabbetjes.

   Op zoek naar andere accessoires voor je baby? Bekijk dan eens ons assortiment met bijtringen en fopspenen. Wil je juist weten welke voeding geschikt is voor jouw baby? Lees dan onze artikelen over flesvoeding, borstvoeding en pap.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.