Ga terug naar Beauty

Haaraccessoires

1 Resultaten
Turquoise
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 4,99

Haaraccessoires kopen

Wil je dat je haar altijd goed zit? Koop dan de haaraccessoires van Etos! Met de haaraccessoires in ons assortiment kun je eindeloos variëren. Match bijvoorbeeld je diadeem of haarband met je outfit! Of koop kleine sierklemmetjes voor de perfecte nonchalante opgestoken look. Heb je een avondje uit gepland en wil je echt uitpakken? Bij Etos vind je ook diverse soorten haarkrullers waarmee je in een handomdraai volumineuze golven en krullen in je haar draait! Bij Etos kun je haaraccessoires kopen van onder meer Zenner en Etos Eigen Merk. Ben je benieuwd naar alle handige en leuke haaraccessoires die bij ons te vinden zijn? Bekijk dan het hele haaraccessoires assortiment online of in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Haaraccessoires aanbieding

Wil je haaraccessoires kopen voor de beste prijs? Houd dan onze Etos folder goed in de gaten. Hierin houden we je op de hoogte van alle haaraccessoires aanbiedingen. Bekijk onze folder in de winkel of online. Maak je look compleet met de leukste haaraccessoires voor een voordelige prijs!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.