Alles voor jou bij

Olcay Gulsen's Femme Power

Maak kennis met de Femme Powerlijn van Olcay Gulsen. Met deze lijn draag je niet alleen een parfum maar wordt je onderdeel van een beweging. Een krachtige geur voor echte power vrouwen. Exclusief verkrijgbaar bij Etos!

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de wereld van geuren en de indruk die zij achterlaten. Een parfum kan een grote impact maken en veel zeggen over je persoonlijkheid. Tijdens mijn reizen heb ik veel nieuwe geuren en ingrediënten ontdekt. Terwijl ik op ontdekkingsreis was heb ik besloten om een geurlijn te ontwikkelen van mijn favoriete ingrediënten. Femme Power is een krachtige en mysterieuze geur die heel vrouwelijk is. Ik heb besloten om mijn eerste geur op te dragen aan sterke vrouwen. Zij inspireren mij al mijn hele leven en carrière om daadkrachtig te zijn. Ik vind het belangrijk elkaar aan te moedigen en te inspireren. Met Femme Power draag je niet alleen een parfum maar wordt je onderdeel van een beweging.’

Olcay Gulsen

Een krachtige geur voor echte powervrouwen

De combinatie van kruiden en specerijen gemengd met Indonesische Patchouli en Virginian Cedar Wood creëert een diepe en sensuele geur. De hoge concentratie parfum in combinatie met ingrediënten als hout en musk zorgen er samen voor dat je urenlang kan genieten van de geur op je huid. De Femme Powerlijn is vanaf 19 november exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Eau de Parfum
50 ml

Eau de Parfum Travelsize
15 ml

Showercream
200ml

Bodycream
200 ml

Geurkaars
200 g

Home Perfume
100 ml