ga terug naar Verzorging

Tena Incontinentiemateriaal

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  20 Resultaten
  Tena
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 5.25
  € 10.49
  Medium,
  € 4.29
  Maxi,
  € 4.29
  Mini Plus,
  € 4.29
  Bijna uitverkocht!
  € 5.29
  € 7.99
  € 4.29
  Ultra Mini Plus,
  € 4.29
  Mini,
  € 4.29
  Maxi Night,
  € 4.29
  Normaal,
  € 4.29
  Mini Magic,
  € 4.29
  Ultra Mini,
  € 10.45
  Large,
  € 6.39
  Large,
  Bijna uitverkocht!
  € 6.25
  Medium,
  € 4.39
  € 5.15
  € 10.29
  € 7.99
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

  Tena-incontinentiemateriaal kopen

  Etos heeft een ruim assortiment aan incontinentiemateriaal van Tena. Of je nu op zoek bent naar Tena Discreet, Tena Men, Tena Lady of Tena Silhouette, bij ons vind je het product dat bij je past. We hebben normale verpakkingen, maar ook duo packs: daar kan je extra lang mee doen! Weten hoe incotinentie komt en wat je ertegen kunt doen? Lees dan ons artikel over incontinentie

  Tena Lady, nu Tena Discreet

  Tena Lady is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar, namelijk inlegkruisjes, verband en lady pants. Voor iedere soort urineverlies is er wel een Tena Lady-product te vinden. Goed om te weten: Tena Lady heeft de naam veranderd in Tena Discreet.

  Tena Maxi

  Heb je last van zwaarder urineverlies, dan is Tena Discreet Maxi een fijne oplossing. Tena Maxi is er in een versie speciaal voor de nacht, maar ook voor overdag. Tena Maxi voor de nacht houdt rekening met een liggende houding en is breder en langer aan de achterkant. Tena Maxi voor overdag heeft zachte elastische zijkanten en is ademend voor een fris gevoel.

  Tena Silhouette

  Tena Silhouette is ontwikkeld om je stijlvol, vrouwelijk en discreet te beschermen tegen urineverlies. Zo is er de Tena Silhouette Noir, die volledig zwart is aan boven- en onderzijde en daardoor onzichtbaar gedragen kan worden. Tena Silhouette Noir is verkrijgbaar in inlegkruisjes, verband en broekjes. De broekjes van Silhouette zijn ook verkrijgbaar in crèmekleur en kunnen zowel overdag als 's nachts gebruikt worden.

  Tena Men

  Incontinentie bij mannen komt vaker voor dan je denkt. De oorzaak van urineverlies bij mannen is anders dan bij vrouwen, vandaar dat Tena speciaal voor mannen Tena Men heeft ontwikkeld. Zo is er een Protective Shield dat beschermt tegen licht urineverlies, wat groter verband voor meer urineverlies en Active Fit Pants, speciaal voor de actieve man.

  Tena Men level 1

  Als je regelmatig urine verliest, dan is Tena Men een fijn product. Tena Men level 1 is een dun verband dat goed absorbeert.