Tena Incontinentiemateriaal

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  20 Resultaten
  Tena
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 8.49
  Spaar 3 Air Miles
  € 4.69
  Maxi,
  Spaar 1 Air Mile
  Bijna uitverkocht
  € 4.69
  Maxi,
  Spaar 1 Air Mile
  € 4.69
  Spaar 1 Air Mile
  € 4.69
  Mini,
  Spaar 1 Air Mile
  Bijna uitverkocht
  € 8.49
  Spaar 3 Air Miles
  € 4.99
  Spaar 1 Air Mile
  € 5.89
  Spaar 2 Air Miles
  € 5.69
  Spaar 2 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 6.99
  Medium,
  Spaar 2 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 4.69
  Normaal,
  Spaar 1 Air Mile
  € 4.59
  Mini Magic,
  Spaar 1 Air Mile
  € 4.69
  Ultra Mini Plus,
  Spaar 1 Air Mile
  € 11.59
  Medium,
  Spaar 4 Air Miles
  € 4.59
  Ultra Mini,
  Spaar 1 Air Mile
  Bijna uitverkocht
  € 4.69
  Spaar 1 Air Mile
  € 5.75
  Spaar 2 Air Miles
  € 6.99
  Large,
  Spaar 2 Air Miles
  € 11.59
  Spaar 4 Air Miles
  € 11.29
  Large,
  Spaar 4 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  TENA-incontinentiemateriaal kopen

  Wil jij je geen zorgen meer maken over urineverlies? Dan heeft TENA de oplossing voor jou die je dag en nacht een zelfverzekerd en beschermd gevoel geeft.

  Etos heeft een ruim assortiment aan incontinentiematerialen van TENA, voor zowel vrouwen als mannen. Of je nu een paar druppels verliest of juist grote hoeveelheden, TENA biedt verschillende kwalitatief hoogwaardige en discrete producten waar je op kunt vertrouwen. In ons assortiment vind je onder andere producten van TENA Lady, TENA Discreet, TENA Silhouette en TENA Men. We hebben normale verpakkingen, maar ook duo packs: daar kan je extra lang mee doen!

  Wist je dat er een verschil is tussen producten voor menstruatie en incontinentie? TENA-producten zijn speciaal ontwikkeld voor urineverlies waarbij de drievoudige bescherming ervoor zorgt dat je geen last meer zal hebben van doorlekken, geurtjes of een vochtig gevoel. Kies voor het juiste product voor jouw klachten om zo alles uit je dag te kunnen halen.

  Weten hoe incotinentie komt en wat je ertegen kunt doen? Lees dan ons artikel over incontinentie.

  TENA Lady, nu TENA Women

  TENA Lady heet tegenwoordig TENA Women, maar staat voor dezelfde vertrouwde kwaliteit. De TENA Women-incontentieproducten zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar, namelijk inlegkruisjes, verband en lady pants. Voor iedere soort urineverlies is er wel een TENA Women-product te vinden.

  Lees hieronder meer over de TENA-incontinentieproducten en ontdek welke bij jou past!

  TENA Discreet

  Het TENA Discreet-assortiment biedt inlegkruisjes en verbanden voor licht tot zwaar urineverlies. De discrete en ademende producten, waarvan niemand merkt dat je ze draagt, zijn er voor dag en nacht. Het dagassortiment zorgt ervoor dat je overdag een fris gevoel houdt. Het nachtassortiment houdt rekening met een liggende houding en is breder en langer aan de achterkant.

  TENA Lights Sensitive

  De TENA Lights Sensitive inlegkruisjes en verbanden zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De Dry Fast Core absorbeert het vocht direct waardoor je een veilig en droog gevoel houdt. De toplaag van de verbanden is zacht voor de huid en is verrijkt met een huidverzorgende emulsie die wrijving tegengaat. De producten hebben geen geur- en kleurstoffen.

  TENA Silhouette

  TENA Silhouette is ontwikkeld om je stijlvol, vrouwelijk en discreet te beschermen tegen urineverlies en is verkrijgbaar in inlegkruisjes, verbanden en broekjes. De TENA Silhouette Noir inlegkruisjes en verbanden, die volledig zwart zijn aan de boven- en onderzijde, kunnen onzichtbaar gedragen worden bij zwart ondergoed. De broekjes zijn er in de kleuren zwart, wit en crème voor zowel overdag als 's nachts. Je kan daarnaast kiezen uit een lage of hoge taille.

  TENA Men

  Incontinentie bij mannen komt vaker voor dan je denkt: 1 op de 4 mannen van 40 jaar of ouder krijgt hiermee te maken. De oorzaak van urineverlies bij mannen is anders dan bij vrouwen. Vandaar dat TENA speciaal voor mannen TENA Men heeft ontwikkeld. Er zijn broekjes voor verschillende soorten urineverlies. Het Protective Shield beschermt tegen licht urineverlies, en de Absorbent Protectors Level 1 en 2 zorgen voor de opname van matig urineverlies. Daarnaat zijn er nog de Active Fit Pants: dit zijn broekjes die eruitzien als ondergoed. Stuk voor stuk discrete en betrouwbare oplossingen, niemand die merkt dat je het draagt.

  TENA Women en TENA Men in de aanbieding

  Koop je incontinentieproducten van TENA het liefste met een mooie korting? Houd dan de Etos-folder en onze online acties in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aanbiedingen op TENA en TENA Men.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.