Elizabeth Arden

Elizabeth Arden

Maak kennis met de wereldwijd bekroonde Elizabeth Arden producten! Elizabeth Arden is wereldwijd erkend als een ware expert op het gebied van huidverzorging en biedt schoonheidsoplossingen voor vrouwen van alle leeftijden en met alle huidtypes.

Shop nu

Als legendarische uitvinder en doorzettende ondernemer heeft Miss Elizabeth Arden een eeuw geleden de Amerikaanse schoonheidsindustrie opgericht. Ze reisde van het platteland naar New York City, waar ze in 1910 de eerste Red Door-salon op Fifth Avenue opende. Miss Arden was vastberaden om de nieuwe en beste producten, verpakkingen en diensten te creëren die vrouwen niet alleen nodig hadden, maar die ze ook verlangden. Zo werd de naam “Eight Hour” bedacht in 1930 door een tevreden klant die zei dat de droge huid na 8 uur op een magische wijze geheel hersteld was.

Sinds de oprichting in 1910, staat Elizabeth Arden bekend om zijn klassieke formules die de huid verzorgen en beschermen en geschikt zijn voor alle huidtypes en leeftijden. Ontdek bijvoorbeeld de klassieker - Eight Hour Cream Skin Protectant – die iedere 30 seconden ergens in de wereld gekocht wordt.

Artikel opslaan

Maak kennis met de producten van Elizabeth Arden:Eight Hour Creme Original & Eight Hour Creme Lightly Scented

Deze crème – verkrijgbaar in Original en licht geparfumeerd – is inzetbaar van top tot teen voor een urenlang en gehydrateerde, gezond uitziende huid. De veelzijdige formule gaat verder dan hydratatie, werkt wonderlijk om wenkbrauwen in vorm te brengen, glans toe te voegen aan de wangen, droge handen te kalmeren, nagelriemen te verzachten en zo nog veel meer. Dermatologisch getest en klinisch aangetoond dat het de huid acht uur lang hydrateert.

Eight Hour Lippenstick SPF15

Het is belangrijk je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Hiervoor heeft Elizabeth Arden een lippenstick met SPF15 die de lippen beschermt, verzacht en versoepelt. Door de lichte textuur ideaal te gebruiken als basis voor je lippenstick of ter dagelijkse verzorging van je lippen.

Eight Hour All over Miracle Oil & Eight Hour Hydrating Mist

Voor een “alles-wat-je-nodig-hebt” spa gevoel heeft Elizabeth Arden de all-over- miracle oil. De olie is subtiel geparfumeerd met een lichtelijke bloemige geur. Zo heeft Elizabeth Arden ook een verfrissende Hydrating Mist voor het gezicht. Dankzij een fruitmix, die rijk is aan antioxidanten en vitaminen, voelt de huid weer fris en gezond aan en is het een perfect begin van de dag.

Eight Hour Intensive Moisturizing Body Treatment & Eight Hour Intensive Moisturizing Hand Treatment & Eight Hour Intensive Daily Moisturizer for Face SPF15

Voor een optimaal, gehydrateerde en verzadigde huid, heeft Elizabeth Arden voor ieder lichaamsdeel een andere crème. Zo is er een handcrème die snel absorbeert, om tekenen van droogte tegen te gaan en uw handen weer zijdezacht aan te laten voelen. Een body crème om je huid weer te laten herleven op droogtegevoelige zones zoals ellebogen, knieën en hielen. En een gezichtscrème die de huid beschermt tegen weersomstandigheden zoals kou en regen.

Eight Hour Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer & Eight Hour Sun Defense for Face SPF 50 PA+++

Tenslotte, speciaal voor het gezicht, is er een Nachtcrème en Zonnebrand. De Nachtcrème zorgt dat je weer met een frisse, egale huid wakker wordt. Het is gemakkelijk aan te brengen en de unieke lavendelformule is bekroond met meerdere huidverzorgingsprijzen. Aansluitend is er een krachtige SPF50 zonnebrand die tegen verbranding, aantasting van de huidcellen en vroege tekenen van huidveroudering beschermt.

Ontdek het assortiment

Ontdek jouw nieuwe beautyroutine, met de veelzijdige Eight Hour® producten van Elizabeth Arden.

€ 32.49
creme
Spaar 32 punten
€ 32.49
creme
Spaar 32 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.