Alternative text missing

Etos Puur & Zacht luiers

Heb je al kennis gemaakt met de zachtste luier van Etos: de Etos Puur & Zacht luier? Zoals de naam al aangeeft zijn deze luiers enorm zacht! De zachte toplaag neemt vocht snel op zodat het gevoelige huidje van je kindje extra lang droog blijft. En dat voor een zacht prijsje.

De Etos Puur & Zacht luier: enorm zacht voor de billetjes

  • Extra zachte toplaag voor meer comfort
  • Makkelijk sluitbaar met elastische klittenbandsluiting
  • Sluit goed aan voor optimale bescherming
  • 100% biologisch afbreekbare papieren verpakking

Artikel opslaan

Wat maakt de Puur & Zacht luier uniek?

Zacht&gemak

Extra zacht & gemak

Zoals de naam van onze luier al aangeeft, is deze enorm zacht. De zachte, geperforeerde toplaag zorgt ervoor dat vocht snel doordringt tot in de kern van de luier en houdt het gevoelige huidje van je kindje extra lang droog, zowel overdag als ‘s nachts. Daarnaast hebben de luiers een zachte, elastische klittenbandsluiting, waardoor ze makkelijk open en dicht te maken zijn en heeft het kleinste maatje een urine-indicator, zodat je weet wanneer het tijd is om te verschonen.

Magical Air Channels

Magical Air Channels

Het Magical Air Channel Systeem is een slimme manier om de billetjes van kleine kindjes zo lang mogelijk droog te houden. In iedere Etos-luier zitten drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat lucht vrij kan circuleren in de luier en de urine beter wordt verspreid in de kern van de luier. De luier vormt door de channels een soort kuipje en past zich perfect aan het lijfje van je baby of kindje, waardoor er minder kans is op lekken.

EU Eco label

EU Ecolabel

We zijn er trots op dat onze luier het EU Ecolabel mag dragen! Dat betekent dat onze luiers zijn geproduceerd met minder gebruik van grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Kies je voor de Etos luier, dan houd je niet alleen rekening met de wensen van je kindje, maar ook met het milieu! Natuurlijk zijn onze luiers ook dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

Tip

Schud de luier na het openen even uit om te zorgen dat de luier optimaal absorbeert.
Alternative text missing

De eerste papieren verpakking ter wereld


Als je kiest voor de Etos Puur & Zacht luier kies je niet alleen voor optimale bescherming en comfort voor je kindje, maar ook voor het milieu! Deze luiers zijn namelijk verpakt in een 100% biologisch afbreekbare papieren tas. Dit maakt de Etos luier de allereerste luier met een papieren verpakking ter wereld. De binnenlaag van de papieren tas is voorzien van een biologisch afbreekbare coating ter bescherming van de luiers tegen invloeden van buitenaf. Je kunt de tas na gebruik weggooien bij het oud papier.


Wist je dat... onze Puur & Zacht verpakking de Gouden Vertex design award heeft gewonnen? De verpakking is tot winnaar verkozen dankzij de duurzame uitstraling, de tekeningen van lieve duindiertjes en de biologische afbreekbaarheid.

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.