Licener

Licener

Effectief van hoofdluis afkomen? Licener doodt de luizen en neten met een veilige, niet vettige behandeling van slechts 10 minuten. Licener is gebaseerd op natuurlijk extract. Zonder te kammen effectief.

shop nu

Binnen 10 minuten van luizen en neten af

Licener anti-luis shampoo is klinisch effectief bewezen tegen luizen en neten, en dat in één behandeling. Dankzij het werkingsmechanisme van Licener is resistentie niet mogelijk. Met de Licener Anti-Luisshampoo is het eindeloze kammen voortaan overbodig! Alleen om de dode restjes uit het haar te halen kun je ervoor kiezen om een luizenkam te gebruiken.

Licener werkt op basis van een natuurlijk extract uit de Azadirachta indica, een boom uit India, ook bekend als ‘neem’. Het Neem-extract wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde en vormt het actieve bestandsdeel van de Licener luizenshampoo. Licener is effectief tegen hoofdluis en neten in één behandeling van slechts 10 minuten! Na de behandeling is kammen of wassen met een gewone shampoo niet nodig. Gemakkelijk in gebruik dus!

Licener dient aangebracht te worden op droog haar en is makkelijk uit te wassen. Voor de effectiviteit van deze shampoo is kammen niet nodig. Dankzij de fijne formule laat Licener geen olieachtige restanten achter in het haar en is nawassen met een normale shampoo dus niet nodig!

Artikel opslaan

Ontdek Licener

Licener is effectief tegen hoofdluis en neten in één behandeling van slechts 10 minuten! Na de behandeling is kammen of wassen met een gewone shampoo niet nodig. Gemakkelijk in gebruik dus!

example of the product packaging

Anti-luis shampoo

  • Klinisch effectief bewezen tegen luizen en neten
  • Werkt na één behandeling
  • Werkt op basis van een natuurlijk extract
Prijs
€ 16.95
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.