WeCare

WeCare

Om lekker in je vel te zitten en een gezond gewicht te behouden, is een gezonde lifestyle essentieel. WeCare helpt je daarin de juiste balans te vinden en goede keuzes te maken met een assortiment van lekkere low carb producten waarvan je zonder zorgen kunt genieten. Een gezonde levensstijl is nog nooit zo makkelijk geweest!

shop nu

WeCare about enjoying life and feeling healthy

Als je lekker in je vel wilt zitten en gezond gewicht wilt behouden, is een gezonde lifestyle essentieel. Maar de verleiding is groot en door onze drukke levens sluipen ongezonde eetgewoonten er makkelijk in. Daarnaast is het nog knap lastig om te starten. Want wat is nu gezond en wat juist ongezond? Er zijn zoveel meningen en keuzes dat we door het bomen het bos niet meer zien. We zoeken een autoriteit en ervaringsdeskundige die ons wegwijs kan maken en die kan helpen onze doelen te bereiken, op een manier die bij ons past.

Daarom is WeCare opgericht om je te helpen die balans te vinden en juiste keuzes te maken. WeCare biedt lekkere en vooral gezonde producten, alles wat je nodig hebt om die gezonde lifestyle op de rit te houden. WeCare betekent letterlijk ‘Wij geven erom’. En dat is precies de essentie van waar WeCare voor staat. WeCare geeft om jou, om je behoeften en je wensen. Om je ambities, uitdagingen en soms ook worstelingen. Op basis hiervan is een assortiment samengesteld wat optimaal bijdraagt aan dat waar jij je het fijnst bij voelt en die je helpen de juiste keuzes te maken.

Artikel opslaan

Een gezonde levensstijl is nog nooit zo makkelijk geweest

WeCare biedt een volledig koolhydraatarm assortiment met heerlijke bars en shakes. Ideaal voor iedereen die willen genieten van het leven op een bewuste manier. Probeer onze lekkere koolhydraatarme producten!

Bars

De WeCare bars zijn laag in koolhydraten en zitten boordevol eiwitten. Van een smeuïge Chocolate Brownie tot een Crispy Chocolate Peanut bar met 40% tot 65% minder koolhydraten dan een gewone bar, kun je zonder schuldgevoel heerlijk genieten!

Shakes

Probeer de heerlijke Shake Iced Coffee met 65% minder koolhydraten en rijk aan eiwitten. Heel makkelijk en snel te bereiden. Het perfecte tussendoortje voor op een drukke dag of na het sporten!

Ontdek WeCare

Ga voor een koolhydraatarm alternatief van WeCare voor tussendoor, onderweg of voor de snelle trek.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.