Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  12 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 29.99
  olie
  Spaar 29 punten
  Bijna uitverkocht
  € 23.49
  olie
  Spaar 23 punten
  Promotie:
  promotie badge
  € 6.99
  olie
  Spaar 6 punten
  Bijna uitverkocht
  € 14.39
  olie
  Spaar 14 punten
  Duurzaam
  Promotie: Promotie voorwaarden: Kneipp alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. handcrème, cadeausets en mini's. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting.
  € 13.99
  olie
  Spaar 13 punten
  € 9.59
  lotion
  Spaar 9 punten
  € 13.39
  olie
  Spaar 13 punten
  Bijna uitverkocht
  € 9.59
  creme
  Spaar 9 punten
  Bijna uitverkocht
  Vegan
  € 29.89
  creme
  Spaar 29 punten
  € 5.95
  creme
  Spaar 5 punten
  Vegan
  € 34.49
  olie
  Spaar 34 punten
  € 20.99
  olie
  Spaar 20 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

  Striae-crème kopen

  Ben jij op zoek striae crème? Zoek dan niet verder! Bij Etos hebben we een ruim assortiment aan crèmes tegen striae. Striae-crème wordt ook wel striemencrème genoemd. Naast crème hebben we ook verschillende soorten olie tegen striae. Wil je weten wat je nog meer tegen striae kan doen, lees dan ons artikel over striae.

  Soorten striae-crème

  We hebben verschillende soorten striae-crème en olie tegen striae. Striae-crème hebben we in de vorm van body butter. Het verschil tussen beide is dat body butter dikker is. Dit komt omdat body butter gemaakt is van boters, oliën en soms bijenwas. De een is niet beter dan de ander, dus je kunt ze beide gebruiken tegen striemen.

  Crème tegen striae

  Bij Etos koop je crème tegen striae van onder andere Palmer’s en Louis Widmer. Deze crèmes bevatten de juiste ingrediënten om je huid te hydrateren en elastischer te maken, zodat striemen zoveel mogelijk worden voorkomen en verminderd.

  Olie tegen striae

  Striae-olie bestaat in verschillende varianten. Zo zit er in ons assortiment natuurlijke olie, maar ook PCL-olie. Dit is olie in combinatie met proteïnen en collageen. Olie is geschikt voor de zeer droge huid. Probeer bijvoorbeeld eens Bio-Oil tegen striae, of P-CL-E Olie van Biodermal, deze olie bevat naast proteïnen en collageen, ook vitamine E. Naast deze merken hebben we ook olie tegen striae van Etos Merk en Kneipp.

  Striae-crème en -olie in de aanbieding

  Koop je graag je striae-crème met korting? Houd dan onze aanbiedingen en de Etos-folder in de gaten. We hebben regelmatig aanbiedingen zoals 25% korting of de 2e voor de helft van de prijs op crème en olie tegen striae. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.