Alles voor jou bij

Aloë vera: de verzorgende softie

Aloë vera is de verzorgende verpleger onder de planten. Deze woestijnplant verzacht, verzorgt en koelt je huid. Geen wonder dat hij in zoveel producten verwerkt zit!

Helend plantje

Aloë vera is al eeuwen beroemd om zijn kalmerende en helende eigenschappen. De vriendelijke vetplant staat van nature met zijn voetjes graag in woestijnzand. Hierdoor kan hij maanden overleven in extreme omstandigheden.

Aloë vera sap

Veel vocht heeft hij niet nodig. De aloë vera plant heeft een flinke voorraad opgeslagen in zijn dikke bladeren. Hierin zit een hydraterende gel, rijk aan vitaminen en mineralen, aminozuren en enzymen. Met name de enzymen in de sap helpen een beschadigde huid te genezen.

Kalmerende werking

De kalmerende en verzachtende werking maakt aloë vera dus heel geschikt voor gebruik na het zonnen. De verzachtende sap zit in veel aftersun producten. Het helpt de huid herstellen. Na het smeren van een product met aloë vera, voel je dat je huid snel lekker afkoelt.

Zachte verzorgingsproducten met aloë vera

Ambre Solaire Aftersun

Kalmeert en voedt de huid na het zonnen. Plakt niet!

200 ml

Louis Widmer Aftersun

Verzacht de door de zon geïrriteerde huid. Speciaal geschikt voor het gevoelige huidtype.

150 ml

Nivea Pure & Naturel Hydraterende Dagcrème

De verzorgingslijn Nivea Pure & Naturel is vrij van parabenen, kleurstoffen, siliconen en minerale oliën. De Hydraterende dagcrème voor een normale/gemengde huid bevat bio argan olie en bio aloë vera.

50 ml

Nivea Pure & Naturel Herstellende Nachtcrème

Net zo puur natuur, maar voor ieder huidtype, is de Herstellende nachtcrème.

50 ml

Etos Scheerschuim man sensitive

Beschermt dankzij aloë vera en vitamine E de gevoelige huid tijdens het scheren.

250 ml

Etos Handzeep aloë vera lotus

Heeft een verzorgende formule. En dus kun je 'm lekker vaak gebruiken!

300 ml

Fruit of the Earth Aloë vera 100% gel

De Aloë vera 100% gel van Fruit of the Earth is een alleskunner. De verkoelende en verzachtende gel helpt onder andere tegen zonnebrand, huidirritaties en insectenbeten.

170 ml