Alles voor jou bij

De perfecte coupe voor haar en hem

Happy hair day! Elke dag wordt een good hair day met de gloednieuwe stylingproducten van Etos. De Etos eigen merk haarstyling-lijn bevat uiteenlopende producten voor hem en haar én voor elke coupe: van gel tot haarolie en van kort tot krullend haar.

Etos haarstyling

De totaal vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment van maar liefst 20 producten, zoals gels voor hem en mousses en haarlak voor haar. Allemaal voorzien van een geweldige hold factor en super makkelijk in gebruik. Nieuw toegevoegd aan de lijn zijn de verzorgende Hair Oil, het herstellende Hair Serum en de Sea Salt Spray. Kortom: Etos heeft voor iedere behoefte, haartype en coupe het perfecte stylingproduct. Zo zit je haar beter dan ooit! De haarstylingproducten zijn gemakkelijk te kiezen door de aangegeven hold factor. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de hold!


VOOR HAAR

Sea Salt Spray

Geeft je haar extra textuur en body voor een nonchalante beach look met een natuurlijke slag. Geeft in droog haar vooral textuur. Gebruik voor meer volume de föhn.

150 ml

Etos for Curly Hair

Een crème speciaal ontwikkeld voor krullend haar. De voedende en verzorgende formule voorkomt dat je haar gaat pluizen en houdt je krullen gedurende de dag perfect in model.

Hair cream curl, 200 ml

Perfect curl cream, 200 ml

Hair serum

Speciaal haar serum dat je haar zacht en glanzend maakt, zonder het haar vet te maken. Verzorgt droog en beschadigd haar en verbetert de haarconditie.

30 ml

Hair oil

Een olie speciaal voor beschadigd haar die intensief verzorgt zonder het haar vet te maken. Voorkomt tevens pluizen en maakt het haar zacht en handelbaar.

125 ml

Gel spray

Speciale gelspray die de sterke fixatie van een gel combineert met het gemak van een spray. Plakt niet na het opdrogen, geeft een extra sterke hold met een langdurige fixatie.

150 ml

Anti-klit spray

Last van gespleten haarpunten? De anti-klit spray herstelt je gespleten haarpunten en zorgt voor zacht en beter doorkambaar haar. De verzorgende formule met arganolie en provitamine B5 zorgt voor gezond en heerlijk zacht haar.

200 ml

Hair Spray

Extra Strong Volume
Geeft maximaal volume zonder het haar te verzwaren en geeft een mooie glans. De extra sterke hold geeft langdurige fixatie, maar blijft flexibel. Voor een optimaal styling resultaat combineer je de Hair Spray met de Etos Styling Mousse Volume.

Ultra Strong
Geeft 24 uur lang een extra sterke hold en kamt gemakkelijk uit. Combineer voor een optimaal styling resultaat met één van de Etos Styling Mousses.

Mega Strong
Geeft 24 uur lang een mega sterke versteviging aan je coupe en kamt gemakkelijk uit. Combineer voor een optimaal styling resultaat met één van de Etos Styling Mousses.

250 ml

Styling Mousse

Extra Strong Volume
Geeft langdurig volume en extra sterke, maar wel flexibele fixatie. De mousse heeft een verzorgende werking en helpt je haar te beschermen tegen de hitte van styling tools.

Ultra Strong Curl
Accentueert je krullen op een natuurlijke manier zonder ze hard of plakkerig te maken. Daarnaast beschermt de mousse je haar tegen de hitte van styling tools waardoor pluis wordt voorkomen.

Mega Strong
Geeft mega versteviging en helpt je haar te beschermen tegen de hitte van styling tools. Combineer voor een optimaal styling resultaat met één van de Etos Hair Sprays.

200 ml


VOOR HEM

Invisible Gel
Ultra Strong

Lichtgewicht gel met een vloeibare textuur die niet plakt of het haar hard maakt. Geeft 24 uur lang een ultra sterke hold en is makkelijk uit te wassen.

200 ml

Shine Wax Light

Makkelijk te verdelen wax die je haar verstevigt en voor een langdurig, glanzend effect zorgt. De wax geeft een lichte hold en wordt niet hard waardoor het haar de hele dag te restylen is.

75 ml


Fibre Paste
Ultra Strong

Geeft je haar een extra langdurige fixatie en een semi matte finish, zonder het haar te verzwaren. De Paste geeft een ultra sterke hold en is makkelijk uit te wassen.

150 ml

Gel Wax Strong

Een gel wax die structuur en glans geeft. De wax wordt niet hard waardoor je de hele dag kunt restylen. Droogt het haar niet uit en is makkelijk uit te wassen.

75 ml

Gel Ultra Strong

Gel die het haar vanaf de haaraanzet versterkt zonder het te verzwaren. Geeft 24 uur lang een ultra sterke hold en is makkelijk uit te wassen.

150 ml

Cream Gel
Extra Strong

Zachte gel cream die het haar flexibele fixatie geeft zonder het haar kleverig te maken. De gel geeft een extra stevige hold en wordt niet hard waardoor het haar de hele dag te restylen is.

150 ml

Powerglue Gel
Extreme Strong

Gel die niet plakt na het opdrogen en je haar extra volume geeft. Geeft 24 uur lang een extreem sterke hold en is makkelijk uit te wassen.

 

Styling Shaper
Extreem Strong

Shaping paste die het haar een warrig effect geeft mét een extreem sterke hold en langdurige fixatie. De Shaper is makkelijk uit te wassen.

75 ml