Belangrijke veiligheidswaarschuwing voor Etos Cranberry capsules en Care Cranberry capsules. Meer informatie

Buikverzorging kind

Heeft je kind last van buikpijn, buikkrampen en diarree? Bekijk hier welke geschikte buikverzorgingsproducten voor kinderen we in ons assortiment hebben.

1 Resultaten

Filters

Filter - Buikverzorging kind

Laat alle 1 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

druppels
€ 8,99

Buikverzorgingsproducten voor kinderen kopen

Heeft je kind last van buikpijn, buikkrampen en diarree? Speciaal daarvoor heeft Etos buikverzorgingsproducten voor kinderen ontwikkeld. Zo vind je bijvoorbeeld Tasectan in ons assortiment. Dit is een product dat buikkrampen en overmatige ontlasting vermindert. Tasectan kan worden gebruikt in de vorm van sachets of capsules. Bekijk welke buikverzorgingsproducten voor kinderen we nog meer in het assortiment hebben en vind uit welk product het meest geschikt is. Zo kun je de buik van je kindje snel weer beter laten voelen. Wil je meer informatie over buikverzorgingsproducten voor kinderen? Kom dan langs in de Etos winkel bij jou in de buurt en stel alle vragen die je hebt aan onze medewerkers.

Etos buikverzorgingsproducten voor kinderen

Wil jij buikverzorgingsproducten voor kinderen kopen voor de beste prijs? Bekijk onze folder, zodat je altijd op de hoogte bent van mooie aanbiedingen en de beste prijzen. Je vindt de Etos folder in al onze winkels of online.