30 Resultaten

Filters

Filter - Oordopjes
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 27,95
€ 13,59
€ 2,99
€ 27,95
€ 3,29
€ 7,99
€ 22,95
€ 8,49
€ 7,99
€ 14,95
€ 12,95
€ 7,99
€ 7,99
€ 12,95
€ 14,99
€ 3,99
€ 5,99
€ 22,95

Oordopjes kopen

Last van huisgenoten die je ‘s nachts wakker houden? Of een snurkende slaappartner? Vervelend als je niet ongestoord kunt slapen. Gelukkig vind je bij Etos een groot assortiment aan oordopjes, zodat jij je kunt afsluiten van alle omgevingsgeluiden. Het dragen van een oogmaskers kan helpen wanneer je last hebt van het licht in je kamer.

Moeite met inslapen of doorslapen? Bekijk dan ook ons volledige assortiment aan slaapsupplementen en slaaphulpmiddelen. Niet gevonden wat je zocht of heb je nog vragen? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan om je vragen te beantwoorden!

Oordopjes slapen

Bij Etos vind je een ruim assoritment aan oordopjes die je helpen om ongestoord te slapen. Ze zorgen ervoor dat je niet wakker wordt van omgevingsgeluiden. Probeer bijvoorbeeld eens de was-oordopjes of schuim oordopjes van het merk Ohropax.

Oordopjes zwemmen

Ben je op zoek naar oordopjes waarmee je kinderen veilig kunnen zwemmen? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Bekijk bijvoorbeeld eens de oordopjes van Otalgan. Deze voorkomen dat er water in de oren komt tijdens het zwemmen en beschermen je kids tegen oorontsteking. 

Oordopjes festival

Ga je binnenkort naar een festival? Dan kunnen oordopjes niet ontbreken. Deze beschermen je tegen harde geluiden tijdens concerten, festivals en andere evenementen waar het geluid een tandje harder staat dan je oren aankunnen. Bekijk bijvoorbeeld eens de party plugs van Alpine. Met deze oordopjes kun je op een veilige manier feest vieren!

Oordopjes vliegtuig

Kijk je altijd een beetje op tegen vliegreizen, omdat je snel last krijgt van je oren? Wij hebben de oplossing voor je. Onze oordopjes voor in het vliegtuig bevatten speciale filters, waardoor je minder druk op je oren ervaart tijdens het opstijgen en landen. Laat die voorpret voor je vakantie dus maar alvast beginnen!

Oordopjes harde geluiden

Heb je werk waarbij je oren dagelijks worden blootgesteld aan harde geluiden? Dan kunnen oordopjes niet ontbreken in jouw tas. Gelukkig vind je bij Etos een ruim aanbod aan oordopjes tegen harde geluiden.

Oordopjes aanbieding

Etos begrijpt dat jij liever niet teveel betaalt voor je producten. Houd daarom onze online aanbiedingen en de Etos Folder in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste oordopjes aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.