ga terug naar Gezondheid

Nicotine pleisters

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   6 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 23.29
   geneesmiddel, pleister
   € 23.29
   geneesmiddel, pleister
   € 23.99
   geneesmiddel, pleister
   € 23.99
   geneesmiddel, pleister
   € 43.59
   geneesmiddel, pleister
   € 23.29
   geneesmiddel, pleister
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos Extra

   Nicotine pleisters kopen

   Stoppen met roken is lastig, maar met een beetje ondersteuning gaat het je vast lukken. Koop bijvoorbeeld nicotine pleisters om stoppen met roken makkelijker te maken. Nicotine pleisters geven gedurende de hele dag nicotine af en helpen zo je behoefte naar een sigaret te verminderen. Bij Etos vind je een ruim assortiment aan nicotine pleisters van diverse merken, zoals Nicotinell en Niquitin. Welke nicotine pleisters je nodig hebt, hangt af van hoeveel sigaretten je dagelijks rookt. Rook je meer dan twintig sigaretten per dag? Begin dan met nicotine pleisters van 21 mg. Daarna kun je afbouwen met pleisters die minder nicotine bevatten. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

   Wil je stoppen met roken en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Lees dan ons artikel over stoppen met roken of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

   Bijwerkingen nicotine pleisters

   Het gebruik van nicotine pleisters kan bijwerkingen met zich meebrengen, zoals huidirritatie, duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn. Gebruik je daarom liever geen nicotine pleisters? Bij Etos vind je ook nicotine kauwgom, nicotine zuigtabletten en nicotine mondspray van diverse merken.

   Worden nicotine pleisters vergoed?

   Nicotine pleisters worden alleen vergoed in combinatie met een stoppen-met-rokenprogramma. Een stoppen-met-rokenprogramma wordt meestal vergoed vanuit de basisverzekering, maar dit verschilt per zorgverzekeraar.

   Nicotine pleisters aanbieding

   Op zoek naar nicotine pleisters voor een zacht prijsje? Dan zit je goed bij Etos. We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van onze aanbiedingen, zodat je nooit meer een nicotine pleister aanbieding hoeft te missen. Zo is stoppen met roken niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je portemonnee!

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.