Alles voor jou bij

Leef je uit met essence

Maak nu kennis met essence make-up. Laat jezelf inspireren door de betaalbare en plezierige producten, speciaal ontwikkeld voor  jonge vrouwen. Met het uitgebreide assortiment gebaseerd op beauty trends, zie je er geweldig uit én voel je je zelfverzekerd. essence is tegen dierproeven en vóór kwaliteit. Bekijk hier een aantal populaire producten van essence. Het gehele make-up assortiment vind je in een geselecteerd aantal Etos-winkels.

Glitter on glitter off - peel off nail polish

Glitter on glitter off - peel off nail polish 

De waterbased peel off nagellak in zes on-trend kleuren als roségoud, paars en multi-glitter kan gemakkelijk worden verwijderd na het dragen. Breng twee dunne laagjes van de nagellak aan, eenmaal droog, verwijder je op elk moment de lak zonder remover. Zelfs glitternagellak is nu gemakkelijk te verwijderen! 

Colour up! Shine on! - lipstick

Colour up! Shine on! - lipstick 

De zachte lipsticktextuur kan zijn zowel subtiel als krachtig aan te brengen. Dankzij het lipstickdopje in dezelfde kleur is het nu nog makkelijker om de kleur te kiezen die jij zoekt!

Velvet matte lipstick

Velvet matte lipstick 

We love matte! De innovatieve textuur combineert de matte kleur met een prettig gevoel op de lippen. Dankzij de hoge pigmentatie heeft de lipstick een sterke kleurspreiding, terwijl de romige textuur een semi-mat resultaat geeft zonder de lippen uit te drogen. 

Go for the glow - highlighter palette 01 en 02

Go for the glow - highlighter palette 01 en 02

De drie holografische highlighterkleuren zijn ideaal voor een creëren van een perfecte glow. De kleuren kunnen solo, gemengd of in laagjes worden gedragen. Het palette is verkrijgbaar in twee varianten om zo passende kleuren te bieden voor elk huidtype – kies je voor koele pasteltinten of warme bronskleuren?

Camouflage+ - matt concealer

Camouflage+ - matt concealer

De waterproof concealer matteert de huid en camoufleert donkere kringen en schaduwen onder de ogen dankzij de intensieve dekking. Zelfs tatoeages kunnen tijdelijk worden gecamoufleerd! 

#insta perfect - liquid make-up

#insta perfect - liquid make-up 

De nieuwe #insta perfect foundation is een vloeibare, lichtgewicht foundation met een sterk mat effect. De vloeibare textuur is waterproof en de dekking kan druppel-voor-druppel worden opgebouwd. De verschillende kleuren kunnen worden gemixed en gematched om de perfecte kleur voor alle huidtypen te creëren. Vanaf nu is iedereen zeker #instaperfect.

Born awesome - eye & face palette

Born awesome - eye & face palette

Acht oogschaduwen met matte of glanzende effecten in een coole papieren verpakking! Er is ook een perfect bijpassende blush of highlighter die past bij elke oogmake-up look.

Get BIG! LASHES - volume boost waterproof mascara

Get BIG! LASHES - volume boost waterproof mascara

De get BIG! lashes volume boost waterproof mascara is een ideaal voor iedere gelegenheid! Het biedt perfect gesepareerde wimpers, is veeg-proof en biedt mega volume de luxe – zelfs wanneer je het zwembad inspringt! Een super betrouwbare stylingpartner!