Alternative text missing

Cadeau tips voor kinderen

Wat je cadeauvraag ook is, we staan voor je klaar. Op zoek naar leuke cadeaus voor kinderen? Bij Etos koop je de leukste cadeautjes voor kinderen! Ontdek snel onze cadeau tips voor kinderen!


De leukste kindercadeaus

Op zoek naar leuke cadeautjes? Bij Etos hebben we de leukste cadeautjes voor kinderen! Ontdek het snel.

€ 11,99
€ 8,95
€ 13,99
€ 12,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos cosmetica accessoires en toilettassen alle varianten, combineren mogelijk.
€ 4,99

Bekijk alle cadeaus voor kinderen

Cadeaus voor meiden

Bij Etos vind je de leukste cadeaus voor meiden. Van een lekker geurtje tot haar eerste make-up. De keuze is reuze. Op zoek naar kleine cadeautjes? Die hebben wij ook! Van leuke haar accessoires tot kleurrijke nagellakjes.

€ 8,99
€ 3,55
spray
€ 10,99
spray
€ 11,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Kneipp Bad & douche alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. cadeausets en mini's.
€ 5,29

Cadeaus voor jongens

Naast cadeaus voor meiden vind je natuurlijk ook de leukste cadeaus voor jongens bij Etos. Van stoere geurtjes tot zijn eerste scheermes. We hebben van alles wat. Op zoek naar kleinere cadeaus? Die hebben wij ook! Ontdek het snel.

gel
€ 2,79
€ 7,59
€ 9,99
spray
€ 14,99
€ 8,39
Promotie: Promotie voorwaarden: Nivea bad, douche, hand, body, scheren en herenverzorging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. cadeausets en mini's.
schuim
€ 3,99
€ 15,00
Promotie:
Van € 53,00 voor € 15,00

Alle cadeaus voor kinderen


Cadeau baby

Op zoek naar cadeaus voor baby’s? Bij Etos vind je de leukste baby cadeaus. We hebben het leukste baby speelgoed van onder andere Nijntje, Sophie de Giraf en Woezel en Pip. Van leuke rammelaars tot boekjes. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan lekkere verzorgingsproducten voor kleintjes. Met merken zoals Naïf en Oh Lief zit er altijd wel wat lekkers voor een baby tussen.

Cadeaus voor kinderen

Ben je op zoek naar cadeaus voor kinderen? Bij Etos hebben we een heleboel leuke cadeaus voor kinderen! Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor meiden? Geef haar dan een lekkere eerste geur of doe haar haar eerste make-up cadeau. Op zoek naar een cadeau voor jongens? Ook hem kan je een stoere eerste geur cadeau doen. Of geef hem zijn eerste scheerproduct.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.