Alles voor jou bij

Etos fragrances

Klaar om een paar nieuwe geuren aan je favorieten toe te voegen? Etos heeft een eigen geurenlijn met 6 heerlijke eau de toilettes, ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen graag variëren in geuren,
aangepast aan hun mood, kledingstijl of de gelegenheid.

Met de nieuwe luxe én scherp geprijsde eau de toilettes biedt Etos extra variatie voor elk moment. De Etos parfumcollectie kent vijf heerlijke en levendige geuren, variërend van zwoel tot bloemig en fris. En de prijs is net zo fijn. Lekker ruiken en jezelf verwennen hoeft immers helemaal niet duur te zijn!

Bij de ontwikkeling van de Etos geurencollectie is intensief samengewerkt met een gerenommeerd parfumhuis. Uit 22 mooie, verfijnde geuren zijn er - mede dankzij een testpanel van 100 vrouwen - uiteindelijk 5 geselecteerd.

Let the summer begin!

Ontdek onze nieuwe frisse, fruitige zomerse geur 'Sunny Breeze' Een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie.

Etos Sunny Breeze is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid.

Belangrijkste geurnoten: citrus, cassis, abrikoos, amber

50 ml


Onze geuren

Elegant Touch

Een warme, chique geur dankzij de combinatie van Cedarwood, Musk en Tonka boon. De geur begint poederig en muskachtig met een bloemige finish. Een zoete, zware geur met veel karakter voor de zelfverzekerde vrouw met een lieve en zachte kant.

Belangrijkste geurnoten: Rose, Jasmine & Orange Blossom

Elegant Touch body mist
150 ml

Elegant Touch eau de toilette
50ml

Mystic night

Deze oriëntaalse, bloemige geur bevat een warme en zwoele mix van roze peper en sandelhout, aangevuld met roos en kruidige patchoeli. De verkwikkende roze peper schudt je zintuigen wakker, waarna roos en patchoeli je verder verleiden. Een sensuele geur voor de vrouw die geniet van het leven en weet wat ze wil.

Belangrijkste geurnoten: roze peper, roos en sandelhout.

Mystic night body mist
150 ml

Mystic night eau de toilette
50ml

Forever love

Een zwoele romantische 'floriental' dankzij de combinatie van jasmijn, roos, vanille en amber. De onweerstaanbaar magische geur begint licht en fruitig, maar finisht kruidig en een tikje gourmand. Perfect voor de vrouw die klaar is om te verleiden.

Belangrijkste geurnoten: cassis, roos en patchoeli.

Forever love body mist
150 ml

Forever love eau de toilette
50ml

Sapphire sky

Deze lichte en transparante geur bevat een verkwikkende mix van citrusvruchten, bamboe en musk. Je beleeft direct een puur gevoel van frisheid en optimisme. Kortom: een luchtige vrouwelijke geur waar jijzelf en iedereen om je heen gewoon vrolijk van wordt.

Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

Sapphire sky body mist
150 ml

Sapphire sky eau de toilette
50ml

Evening kiss

Deze moderne klassieker bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden.

Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie.

Evening kiss body mist
150 ml

Evening kiss eau de toilette
50ml

Dreamy garden

Een fris en fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken.

Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

Dreamy garden body mist
150 ml

Dreamy garden eau de toilette
50ml

Een Beauty Astir Award voor onze geuren

Wat zijn we trots! Onze eigen merk eau de toilettes hebben een Beauty Astir Award gewonnen in de categorie Parfum! De producten werden het afgelopen jaar door een vakkundige beautyjury onderworpen aan strenge tests en werden als beste gekozen.

"Het is een trend aan het worden in parfumland: huismerken die in zee gaan met gerenommeerde 'neuzen' voor een toegankelijke geurcollectie", aldus de deskundige vakjury van de Beauty Astir Awards.

 


BEAUTYBLOGS

 

Nederlands leukste blogsters hebben onze nieuwe eigen merk geuren getest. 
Lees op hun blog wat zij hiervan vinden!