Alles voor jou bij

Etos herengeuren

Of je nu van fris, zwoel, kruidig of van allemaal houdt. Etos lanceert een eerste eigen geurenlijn speciaal voor hem met 4 avontuurlijke varianten waar jij (en zij) niet genoeg van zult krijgen.

Variëren van geur was nog nooit zo makkelijk. Met de nieuwe luxe én zinnenprikkelende geuren voor hem biedt Etos extra variatie voor elke mood en elk moment, of dat nu een avond uit of gewoon een kantoordag is. De nieuwe collectie herengeuren van Etos is ontwikkeld door gerenommeerde parfumeurs en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De lijn bestaat uit vier totaal verschillende geursensaties - van marine tot kruidig, van opvallend tot tijdloos. Dus in welke mood je ook bent (of wilt zijn), je vindt jouw geur bij Etos!

Etos heeft 4 avontuurlijke geursensaties en daarmee de perfecte match voor iedere man.

Marine Ocean
Deze frisse marine geur bevat een verkwikkende mix van citrusvruchten, blank hout en musk. Eentje die je direct laat denken aan een sportieve dag aan het water. Kortom: een luchtige geur waar jijzelf en iedereen om je heen energie van krijgt.

Belangrijkste geurnoten: bergamot, aquatische akkoorden, rozemarijn, cederhout en musk.

100ml

Deep Jungle
De naam Deep Jungle illustreert precies waar deze geur aan doet denken: aards, groen en een symfonie van kruidig hout. Deze mysterieuze blend begint fris, maar finisht dankzij de wierook heerlijk kruidig. Dé keus voor de moderne oerman.

Belangrijkste geurnoten: citrus, roze peper, mint, cederhout, mos en wierook

100ml

Dark Woods
Deze moderne klassieker bevat een mix van citrusvruchten, kruidnagel en hout. Het hart van de geur is warm en pittig; sinaasappel en bergamot houden het geheel fris. Het maatpak der parfum: super draagbaar en veelzijdig.

Belangrijkste geurnoten: bergamot, kruidnagel, lavendel, sandelhout en musk.

100ml

Red Desert
Voor de man die niet bang is nieuwe dingen te proberen is Red Desert de go-to geur. De originele combinatie van bitter fruit en marineakkoorden met witte bloemen en amber zorgen voor een stoer, maar ook romantisch effect. Perfect voor date-night!

Belangrijkste geurnoten: grapefruit, marineakkoorden, jasmijn, patchoeli en amber.

100ml

Etos fragrances voor haar

Klaar om een paar nieuwe geuren aan je favorieten toe te voegen? Etos heeft een eigen geurenlijn met 6 heerlijke eau de toilettes, ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

50 ml 9.99

Naar alle damesgeuren