Ga terug naar Verzorging

Lipverzorging zon

2 Resultaten

Filters

Filter - Lipverzorging zon
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie:
stick
Van € 4,20 voor € 3,57
zalf
€ 1,55

Lipverzorging zon kopen

Goed insmeren met zonnebrand doen we gelukkig (bijna) allemaal. Maar bescherm je ook je lippen tegen de zon? Je lippen kunnen namelijk ook verbranden. De huid van je lippen is dun en fragiel en bevat minder pigmentcellen dan andere delen van je huid. Bescherm je lippen daarom met een lippenbalsem met SPF. Bekijk ook eens ons assortiment aan zonnebrand, aftersun, zonnebankcrème en zelfbruiner

Meer weten over zonbescherming? Lees dan onze artikelen over zonnebrand, aftersun, zonneallergie, zonnesteek en zon en antibiotica of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Lippenbalsem met SPF

Bij Etos vind je een ruim assortiment aan lippenbalsem met SPF van diverse merken zoals Drs Leenarts, Etos Eigen Merk en RoC. Je hebt de keuze uit lippenbalsems met SPF 25 en SPF 30. Welke merk lippenbalsem je ook kiest, je bent altijd verzekerd van goed verzorgde en beschermde lippen. 

Lipverzorging zon aanbieding

Wil je je lippen beschermen tegen een voordelige prijs? Bekijk dan onze online acties en aanbiedingen op lippenbalsem met SPF. Wil je op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.