Lipverzorging zon

1 Resultaten

Filters

Filter - Lipverzorging zon

Laat alle 1 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

stick
€ 3,55

Lipverzorging zon kopen

Goed insmeren met zonnebrand doen we gelukkig (bijna) allemaal. Maar bescherm je ook je lippen tegen de zon? Je lippen kunnen namelijk ook verbranden. De huid van je lippen is dun en fragiel en bevat minder pigmentcellen dan andere delen van je huid. Bescherm je lippen daarom met een lippenbalsem met SPF. Meer weten over zonbescherming? Lees dan ons artikel over zonbescherming of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Lippenbalsem met SPF

Bij Etos vind je een ruim assortiment aan lippenbalsem met SPF van diverse merken zoals Labello, Dr Swaab en Purol. De Purol lippenbalsem bevat SPF 8 en beschermt je lippen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen wind en kou. Wil je iets meer bescherming? Probeer dan de Dr Swaab Extreme Protection met SPF 25 of de Labello Sun Protect met SPF 30.

Lipverzorging zon aanbieding

Wil je je lippen beschermen tegen een voordelige prijs? Bekijk dan onze online acties en aanbiedingen op lippenbalsem met SPF of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wil je op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten.