oudere vrouw

Louis Widmer: Anti-Ageing

Geef je huid een boost met de Intensieve Anti-Ageing Verzorgingen van Louis Widmer. De ultrakrachtige aanpak tegen rimpels, huidverslapping, een verminderde stevigheid en pigmentvlekken. Een compact assortiment met rijke producten die het huidverouderingsproces vertragen en rimpels langdurig verzachten. De huid behoudt haar elasticiteit, blijft langer veerkrachtig en rimpels verzachten.

Louis Widmer - de dermatologische huidverzorging uit Zwitserland!

Louis Widmer is een Zwitsers, farmaceutisch familiebedrijf, dat naast geneesmiddelen ook dermatologische huidverzorging produceert. Wat betekent dat voor jou en belangrijker nog: voor jouw huid? Dermatologische huidverzorging houdt in dat er alleen maar bestanddelen worden gebruikt die in de dermatologie bekend staan als werkzaam. De bestanddelen in de Louis Widmer producten worden in een concentratie gebruikt die ook daadwerkelijk iets doet voor je huid. Zo komen actieve bestanddelen dáár in je huid, waar ze hun werking het beste kunnen doen. Je kan er dus op vertrouwen dat als je een product op de juiste manier gebruikt, je huid er echt beter van wordt.

Intensief Anti-Ageing Verzorging

De Anti-Ageing lijn van Louis Widmer is dé productlijn om ouderdomsverschijnselen doeltreffend tegen te gaan. Het huidverouderingsproces begint op vijfentwintigjarige leeftijd. Naarmate het ouder worden neemt de natuurlijke celvernieuwing af. De huid verliest beetje bij beetje het vermogen om vocht vast te houden en droogt zo sneller uit. De huid verliest elasticiteit en stevigheid. De Intensieve Anti-Ageing Verzorgingsproducten van Louis Widmer spelen daar perfect op in.

Deze Intensieve Anti-Ageing producten zijn speciaal hooggedoseerd en vormen een ultrakrachtige aanpak tegen de tekenen van huidveroudering. De lijn bestaat uit een serum, oogomtrekcrème, nachtcrème, anti-ageing complex en een crème tegen pigmentvlekken. Een compacte, maar doeltreffende serie met rijke producten die de ouder wordende huid optimaal verzorgen. De huid behoudt haar elasticiteit, blijft langer veerkrachtig en rimpels verzachten.

Anti-Ageing Verzorging

Shop hier de complete Anti-Ageing Verzorgingslijn van Louis Widmer.

creme
€ 34,49
€ 39,50
€ 39,50
creme
€ 27,70
creme
€ 27,70
creme
€ 36,70
Bekijk winkelmandje