Kneipp mindful skin

Kneipp Mindful Skin

Kneipp® Mindful Skin is vernieuwende natuurlijke gezichtsverzorging die inspeelt op de wisselende huidcondities van de normale tot droge huid. De producten bevatten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de huidconditie verbeteren tot in de diepere huidlagen voor langdurige hydratatie, bescherming en energie. Met een fijne geur voor een heerlijk mindful verzorgingsmoment.

shop nu

Activeer de natuurlijke kracht van je huid…

Onze huid zit ingenieus in elkaar en heeft van nature een bijzonder herstellend vermogen. Met Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging wordt deze unieke kracht van onze huid extra geactiveerd waardoor de huid zichtbaar verbetert. De lijn bestaat uit 6 producten: reinigingsgel, 24H crème, dagcrème, nachtcrème, een oogcrème en een vitamine serum. Ze bieden een oplossing voor drie meest voorkomende huidbehoeften: hydratatie, energie en bescherming.

Door in te spelen op het herstellende vermogen van je huid zelf en deze van binnenuit te stimuleren met waardevolle natuurlijke plantextracten creëer je echt een langdurig resultaat. Je huid voelt prettig aan, rimpels en oneffenheden worden minder zichtbaar en je ziet er fris en uitgerust uit.

Artikel opslaan

Belangrijkste voordelen van Kneipp Mindful Skin:

  • Inspelend op wisselende huidcondities* voor de normale tot droge huid;
  • Langdurige huidverbetering dankzij activatie van huideigen celprocessen;
  • Natuurlijke cocoonende geuren voor een mindful verzorgingsmoment;
  • Zonder conserveringsmiddelen, paraffine, minerale oliën, siliconen, microplastics en dierproefvrij
  • Vegan

Ontdek Kneipp Mindful Skin

Activeer de natuurlijke kracht van je huid.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.