2 Resultaten

Filters

Filter - Jodium
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

tablet
€ 10,25
tablet
€ 26,73

Jodiumtabletten kopen?
Kan jouw energiestofwisseling wel wat ondersteuning gebruiken? Jodium bevordert, ondersteunt en draagt bij aan een normale energiestofwisseling. Daarnaast is jodium belangrijk voor de huid en stimuleert het, het behoud van een normale huid. Ben je op zoek naar supplementen die bijdragen aan de productie van hormonen voor de schildklier? Ook daarvoor kun je jodium supplementen slikken. 

Om voldoende jodium binnen te krijgen is een gezond en gevarieerd eetpatroon belangrijk. Merk je dat jouw lichaam wel een extra boost met jodium kan gebruiken? Koop dan je jodiumtabletten bij Etos. Bij ons in het assortiment vind je jodiumsupplementen van merken als New Nordic en Orthica. Heb je behoefte aan meer informatie over jodium? Lees ons artikel over jodium of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Jodiumtabletten aanbieding
Wil jij jodiumtabletten kopen tegen een mooie prijs? We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van de beste jodiumtablet aanbiedingen. Probeer altijd gevarieerd te eten en vraag advies aan je huisarts. Heb je toch jodiumsupplementen nodig? Bestel ze dan nu gemakkelijk online!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.