Ga terug naar Gezondheid

Kruiken en pittenzakken

5 Resultaten

Filters

Filter - Kruiken en pittenzakken
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

2L,
€ 8,95
2L,
€ 10,75
€ 14,99
€ 14,99
€ 13,99

Kruik of pittenzak kopen

Te fanatiek gesport en enorme spierpijn? Last van je buik of rug? Of zijn de wintermaanden je gewoon te koud? Kies dan voor een goede warmwaterkruik of pittenzak, bijvoorbeeld van Hittepit. Deze pittenzakken kunnen snel worden opgewarmd in de magnetron. Wel zo fijn, kun je meteen je spieren ontlasten en opwarmen! Zorgt de kruik of pittenzak niet voor voldoende ontspanning? Probeer dan ook eens de geurende kussens die met hun kruidenmix zorgen voor een kalmerende werking. Je kunt ook gebruik maken van de juiste slaapsupplementen die ondersteuning kunnen bieden aan een goede nachtrust.

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel

Kruik of pittenzak aanbieding

Je betaalt natuurlijk liever niet teveel voor jouw kruik of pittenzak. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste kruik of pittenzak aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.