8 Resultaten

Filters

Filter - Inlegzolen
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 17,85
Medisch hulpmiddel, 36-40,
€ 19,95
€ 17,85
€ 15,75
€ 17,85
€ 5,65
€ 16,99
€ 15,75

Inlegzolen kopen

Heb je last van pijnlijke voeten? Hoewel dit verschillende oorzaken kan hebben, kunnen inlegzolen vaak een uitkomst bieden. Zolen bieden namelijk extra ondersteuning aan je voeten waardoor de druk op de juiste manier wordt verdeeld. Ben jij op zoek naar goede inlegzolen? Bij Etos verkopen we diverse soorten inlegzolen van merken zoals Scholl en Epitact. Koop inlegzooltjes met gelkussens om pijn meteen te verlichten en toekomstige voetongemakken te helpen voorkomen. Vraag jij je af welk type zool jij nodig hebt of heb je een andere vraag? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en stel je vraag aan een van onze medewerkers in de winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Inlegzolen aanbieding

Wil jij inlegzolen kopen voor een zo scherp mogelijke prijs? Werp dan regelmatig een blik op deze pagina en houd de Etos folder goed in de gaten om te weten wanneer er inlegzolen in de aanbieding zijn. Zo zorg jij ervoor dat je geen enkele aanbieding misloopt.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.