35 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, tablet
€ 9,45
Geneesmiddel, smelttablet
€ 4,49
Geneesmiddel, tablet
€ 1,49
zetpil
€ 2,95
Geneesmiddel, tablet
€ 3,65
Geneesmiddel, tablet
€ 3,59
Geneesmiddel, poeder
€ 4,49
€ 1,09
Geneesmiddel, smelttablet
€ 4,29
Geneesmiddel,
€ 5,45
Geneesmiddel, tablet
€ 6,69
Geneesmiddel, tablet
€ 2,49
Geneesmiddel, tablet
€ 4,29
Geneesmiddel, tablet
€ 0,59
Geneesmiddel, tablet
€ 0,61
Geneesmiddel, drankje
€ 5,09
Geneesmiddel, poeder
€ 9,99
Geneesmiddel, tablet
€ 5,45

Paracetamol kopen

Heb je last van hoofdpijn, migraine, koorts, griep of verkoudheid? Geen paniek. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan paracetamol in diverse doseringen van diverse merken, zoals Advil, Finimal en Etos Eigen Merk. Paracetamol helpt tegen pijn en werkt koortsverlagend. Bij Etos vind je paracetamol in tablet-, kauwtablet, smelttablet-, capsule-, poeder- en vloeibare vorm. Vind je het lastig of vervelend om paracetamol door te slikken? Etos heeft ook gladde, ovale tabletten die je gemakkelijk kunt doorslikken en die niet in je keel blijven hangen. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. Bekijk ook ons assortiment aan ibuprofen en andere pijnstillers. Twijfel je of je koorts hebt? Er is maar één manier om uitsluitsel te krijgen: meten met een thermometer. Bekijk hier ons assortiment aan thermometers

Paracetamol met coffeïne kopen

Ben je op zoek naar paracetamol met coffeïne? Ook dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan paracetamol 500 mg met 50 mg coffeïne. Paracetamol helpt tegen pijn en werkt koortsverlagend, terwijl coffeïne je minder moe maakt. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. 

Paracetamol voor kinderen kopen

Voelt je kindje zich niet lekker? Geen zorgen. Etos heeft óók een ruim assortiment aan paracetamol voor kinderen. Speciaal voor de kleintjes hebben we zetpillen, kauwtabletten en vloeibare paracetamol met een lagere dosering. Zo bevat een zetpil of kauwtablet 60 mg, 120 mg of 240 mg paracetamol, terwijl normale tabletten meestal 500 mg of 1000 mg paracetamol bevatten. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. 

Paracetamol voor baby's kopen

Baby's hebben een lage weerstand en zijn daarom extra vatbaar voor griepjes en andere kwaaltjes. Zo kan een baby wel tien keer per jaar verkouden zijn! Gelukkig heeft Etos een ruim assortiment aan paracetamol voor baby's. Paracetamol is geschikt voor baby's vanaf drie maanden. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruik niet meer dan de dagelijkse aanbevolen dosering. 

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Lees dan ons artikel over paracetamol of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.