Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen
vrouw in slaapkamer donker

De G-spot bij vrouwen

De G-spot is één van de gevoeligste plekken van het vrouwelijke lichaam. Door dit verborgen plekje op de juiste manier te stimuleren, kan dit bij sommige vrouwen voor een orgasme zorgen. Wil je weten hoe je dit plekje vindt en hoe je het stimuleert? Lees dan verder!

Wat is de G-spot of G-plek?

De G-plek voelt aan als een ribbelig sponsachtig stukje weefsel, zo'n 5 centimeter diep in de vagina, aan de kant van de buik. Dit weefsel vult zich met vocht naarmate je opwinding toeneemt. Je moet dus al opgewonden zijn vóórdat je deze erogene zone stimuleert. Veel vrouwen voelen een erotische sensatie door stimulatie van de G-spot.

Hoe stimuleer je de G-spot van de vrouw?

Je kunt de G-spot bij de vrouw voelen als je een vinger in de vagina brengt, met de handpalm naar de buik gericht. Deze plek wordt bij veel vrouwen extra gevoelig als ze seksueel opgewonden zijn. Door met je vinger de ‘kom hier’-beweging te maken, of iemand anders deze beweging te laten maken,stimuleer je de clitoris van binnenuit. De G-spot kan dus met je vinger, maar ook met een vibrators of penis gestimuleerd worden.

Shop nu onze G-spot vibrators

Bekijk hier ons gehele assortiment aan G-spot vibrators >

Kun je een orgasme krijgen door stimulatie van de G-spot?

Sommige vrouwen kunnen een orgasme krijgen door stimulatie van de G-spot. Dit zou veroorzaakt worden door een 'samenwerking' tussen de clitoris, urineleider en de voorwand van de vagina (waar de G-spot zit) wat een intenser orgasme kan opleveren.

Kun je door stimulatie van de G-spot squirten?

Bij een orgasme via de G-spot komt bij sommige vrouwen vocht vrij. Soms een paar druppels, soms meer. Dit wordt ook wel ‘vrouwelijke ejaculatie’, ‘spuitorgasme’ of ‘squirten’ genoemd.

Elke G-plek is anders

Elke vrouw is anders. Dat betekent ook dat elke G-spot (en elke clitoris) uniek is. Daarnaast kan je G-spot ook de ene keer heel gevoelig zijn en een andere keer voel je misschien niets. Het kan te maken hebben met hoe opgewonden je bent. Dat dit elke keer verschillend is, is heel normaal.

Waarom kan ik mijn G-spot niet vinden?

Sommige vrouwen kunnen hun G-spot niet vinden. Dit is niets om je onzeker over te voelen. Iedereen heeft plekjes die wat gevoeliger zijn dan andere. Dit kan de G-plek zijn, maar ook een heel ander plekje.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.
 

Artikel opslaan

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.