Alles voor jou bij

Essie bij Etos

Essie, hét salonmerk nagellak uit Amerika, is verkrijgbaar bij Etos! Bekend om de trendy kleuren met aanstekelijke namen als Ring In The Bling, Be Cherry, Suit & Tied, Social-lights, On Your Mistletoes en New Year, New Hue heeft dit merk al de harten van vele vrouwen gestolen.

Essie maakt de salonkwaliteit voor iedereen toegankelijk. Door het brede aflopende borsteltje en de professionele formule is de nagellak makkelijk aan te brengen, dekt hij goed en droogt hij erg snel.

Je nagels winter ready met de nieuwe
Winter Collection van Essie

Bij Etos zijn 70 verschillende kleuren nagellak verkrijgbaar (€9.99 per stuk). Daarnaast lanceert essie elk seizoen een collectie die gebaseerd is op de laatste kleurtrends. De warme dagen en lange avonden hebben plaats gemaakt voor winterse sferen. De geur van gebrand hout, honderden twinkelende lichtjes en de gezelligste feestdagen van het jaar. Waarom zou je het casual houden als je jouw moment kan pakken in chic holiday style? Maak er een sprankelend nieuw jaar van!

De Essie Winter Collection 2017 heeft 6 prachtige winterse kleuren, perféct voor feestjes en het nieuwe jaar! Van diep intens rood bij 'Ring In The Bling' tot een glinsterende grijstint bij 'Social-lights'. Voor ieder moment een prachtige kleur!

Ring in the Bling
Start een nieuw begin met een oogverblindende robijnrode kleur met een licht marineblauw tintje.

Be Cherry!
De feestdagen kom je vol vreugde door met deze helder dieprode kleur.

Suit & Tied
Maak je op je voor een zwoele avond in chique zandbeige.

Social-lights
Versier jezelf met dit prachtige leisteengrijze kleurtje vol glitters. Dat wordt een avond om niet te vergeten!

On your mistletoes
Zwoel, feestelijk en sexy! Met deze oxford-blauwe kleur krijg jij zeker een kus onder de mistletoe!

New Year, New Hue
Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018? Het dragen van deze magentapaarse kleur hoort daar zeker bij!


Nagelverzorging

Mooie nagels beginnen bij de verzorging ervan. Omdat verschillende nagels verschillende behoeften hebben, heeft Essie een uitgebreid assortiment nagelverzorging. Er zijn vier lijnen:

  • De essie essentials. De ideale basisverzorging voor alle nageltypen om de nagelriemen en nagels te voeden, beschermen en een optimale nagelconditie te behouden.
  • De groei-lijn. Wil je graag lange, sterkere nagels? Deze groei-lijn van Essie helpt je nagels een handje en geeft ze een glad en mooi uiterlijk.
  • Last van dunne, zwakke en splijtende nagels? Herstel de problemen snel met de producten uit deze lijn, die je nagels al na één enkele kwaststreek versterken.
  • Naarmate je ouder wordt heeft dat ook impact op je nagelconditie. De nagels kunnen droger en broos worden en ribbels krijgen, waardoor je zelf minder gemakkelijk een onberispelijke manicure of pedicure voor elkaar krijgt. De Essie anti-aging lijn biedt de oplossing.

Essie is in geselecteerde Etos winkels verkrijgbaar.