Alles voor jou bij

Essie bij Etos

Essie, hét salonmerk nagellak uit Amerika, is verkrijgbaar bij Etos! Bekend om de trendy kleuren met aanstekelijke namen als Eclair my love, Fondant of you, Blue-la-la, Sweet soufflé, S'il vous plait en Baguette me not heeft dit merk al de harten van vele vrouwen gestolen.

Essie maakt de salonkwaliteit voor iedereen toegankelijk. Door het brede aflopende borsteltje en de professionele formule is de nagellak makkelijk aan te brengen, dekt hij goed en droogt hij erg snel.

Je nagels summer ready met de nieuwe
Summer Collection van Essie

Bij Etos zijn 70 verschillende kleuren nagellak verkrijgbaar (€9.99 per stuk). Daarnaast lanceert essie elk seizoen een collectie die gebaseerd is op de laatste kleurtrends. De dagen worden warmer, de avonden worden langer, het festivalseizoen is begonnen, summer is here! De zomer is hét moment om je nagels te laten shinen!

De Essie Summer collection 2017 heeft 6 mooie kleuren, helemaal geïnspireerd op de Franse zomerdagen. Van de kleurrijke lichtblauwe blue-la-la! tot de prachtige lila baguette me not, of ga je voor de frisse witte sweet soufflé? Voor elke zomerdag de perfecte nagellak!

Eclair my love
Dance the night away en maak het een onvergetelijke zomer avond met éclair my love! Deze rood roze kleur maakt elke party outfit helemaal af.

Blue-la-la
Blue-la-la is een prachtige lichtblauwe kleur. Door de bijzondere kleur zien jouw nagels er deze zomer perfect uit!

Baguette me not
Ga mee met de nagellak kleurtrend van deze zomer. Maak een onvergetelijk indruk met deze prachtige pastelkleur!

Fondant of you
Versier jezelf met dit vrolijke oranje kleurtje. Het maakt jouw fabulous zomer look compleet!

S'il vous play
Sexy, vrolijk en opvallend! Deze glitter lavendel kleur is perfect om je nagels te laten uitblinken.

Sweet soufflé
Deze witte kleur is ideaal om deze zomer op een subtiele manier een fashion statement te maken.


Nagelverzorging

Mooie nagels beginnen bij de verzorging ervan. Omdat verschillende nagels verschillende behoeften hebben, heeft Essie een uitgebreid assortiment nagelverzorging. Er zijn vier lijnen:

  • De essie essentials. De ideale basisverzorging voor alle nageltypen om de nagelriemen en nagels te voeden, beschermen en een optimale nagelconditie te behouden.
  • De groei-lijn. Wil je graag lange, sterkere nagels? Deze groei-lijn van Essie helpt je nagels een handje en geeft ze een glad en mooi uiterlijk.
  • Last van dunne, zwakke en splijtende nagels? Herstel de problemen snel met de producten uit deze lijn, die je nagels al na één enkele kwaststreek versterken.
  • Naarmate je ouder wordt heeft dat ook impact op je nagelconditie. De nagels kunnen droger en broos worden en ribbels krijgen, waardoor je zelf minder gemakkelijk een onberispelijke manicure of pedicure voor elkaar krijgt. De Essie anti-aging lijn biedt de oplossing.

Essie is in geselecteerde Etos winkels verkrijgbaar.