Alles voor jou bij

Essie bij Etos

Essie, hét salonmerk nagellak uit Amerika, is verkrijgbaar bij Etos! Bekend om haar trendy, elegante en chique kleuren heeft dit merk al de harten van vele vrouwen gestolen en met nieuwe toppers als Perfect Mate en Bon Boy-age zal het dit blijven doen!

Fris de lente in met de nieuwe Essie Spring 2018 collection

Bij Etos zijn 70 verschillende kleuren nagellak verkrijgbaar (€9.99 per stuk). Daarnaast lanceert Essie elk seizoen een collectie die gebaseerd is op de laatste kleurtrends. De koude winterdagen maken eindelijk plaats voor zonnestralen. De winterjas kan uit, de dagen worden langer en de terrasjes zijn gevuld. Het is lente!

De Essie Spring 2018 collection brengt jou chique en elegante nieuwe kleuren voor de lente. Van sea green tot nautical red; Essie zorgt ervoor dat jouw nagels klaar zijn voor de lente.

At the Helm

Een middag op het terras met een lekker wijntje én deze heerlijke zalmrode kleur natuurlijk!

Perfect Mate

Bij een zonnige lentedag hoort natuurlijk een koraalroze nagellak.

Pass-port to Sail

Een klassieker in een nieuw jasje, deze prachtige zandbeige nagellak.

Bon Boy-age

Van een mintgroene nagellak heeft nog nooit iemand spijt gekregen…

Stripes and Sails

Geen avond duurt lang genoeg met deze intense zeegroene nagellak.

Anchor Down

Een prachtige diepblauwe kleur die jou een chique uitstraling geeft. Perfect voor een feestje!


TREAT, LOVE & COLOR

Treat, Love & Color

Naast de uitgebreide collectie color & care nagellak vind je bij Etos ook de Essie TREAT, LOVE & COLOR. De unieke formule met collageen en kamille extract maakt een base of topcoat overbodig, het is namelijk een kleur en care in één. Deze nagellak zorgt al na 1 week voor sterkere nagels. Het zorgt voor 60% minder splijtende nagels en 35% minder gebroken nagels. Om dit te bereiken is het aan te raden om deze kleur en care nagellak wekelijks aan te brengen. De nagellak komt in drie verschillende dekkingen (sheer, shimmer en cream) en in tien verschillende kleuren. 


Nagelverzorging

Mooie nagels beginnen bij de verzorging ervan. Omdat verschillende nagels verschillende behoeften hebben, heeft Essie een uitgebreid assortiment nagelverzorging. Er zijn vier lijnen:

  • De essie essentials. De ideale basisverzorging voor alle nageltypen om de nagelriemen en nagels te voeden, beschermen en een optimale nagelconditie te behouden.
  • De groei-lijn. Wil je graag lange, sterkere nagels? Deze groei-lijn van Essie helpt je nagels een handje en geeft ze een glad en mooi uiterlijk.
  • Last van dunne, zwakke en splijtende nagels? Herstel de problemen snel met de producten uit deze lijn, die je nagels al na één enkele kwaststreek versterken.
  • Naarmate je ouder wordt heeft dat ook impact op je nagelconditie. De nagels kunnen droger en broos worden en ribbels krijgen, waardoor je zelf minder gemakkelijk een onberispelijke manicure of pedicure voor elkaar krijgt. De Essie anti-aging lijn biedt de oplossing.

Essie is in geselecteerde Etos winkels verkrijgbaar.