Alternative text missing

Kleine cadeautjes

Wat je cadeauvraag ook is, we staan voor je klaar. Op zoek naar kleine cadeaus? Bij Etos koop je de leukste cadeautjes! Ontdek snel onze kleine cadeau tips!Goedkope cadeautjes

Zoek je kleine cadeautjes om te geven? Voor unieke cadeaus met een klein budget kun je ook terecht bij Etos.

Cadeautjes tot 5 euro

Bij Etos hebben we een uitgebreid cadeau assortiment met cadeautjes tot 5 euro. Daarnaast hebben we ook veel andere producten met een klein prijsje die leuk zijn om met cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een leuk nagellakje of een lekkere douchegel. Alles kan een cadeautje zijn als je het met aandacht geeft!

Cadeautjes onder 10 euro

Ben je op zoek naar cadeaus onder de 10 euro? Bekijk dan onze cadeaus tot 10 euro! Van leuke badproducten tot kleine giftsets. Bij Etos is er genoeg keuze aan leuke cadeaus voor een fijne prijs.

Cadeautjes 15 euro

Wil je een cadeau geven van maximaal 15 euro? Bekijk dan ons ruime aanbod aan cadeaus tot 15 euro. Dit assortiment bevat onder andere giftsets en lekkere geuren. Ontdek het snel!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.