Celebrate Your True Colors!

Hi jij daar! Hoe ziet jouw perfecte Pride eruit? Vier jij deze ook het liefst in “Your True Colors”? Aanstaande zaterdag 1 juni staan wij voor je klaar in de stationshal van Utrecht CS om je te voorzien van vrolijke, kleurrijke make-up en nagelart.

Aanstaande zaterdag staan we voor je klaar met een team van make-up & nail artists en vieren we “Your True Colors”. Dit concept is in het leven geroepen zodat iedereen die naar Utrecht Pride gaat, zich op het station kan laten omtoveren tot de perfecte versie van zichzelf. Uiteraard moedigen wij iedereen aan om op zijn mooist naar Utrecht te komen. Maar wij zijn ons er maar al te goed van bewust dat niet iedereen zich prettig en/of veilig genoeg voelt om met (Pride) make-up buiten de veilige bubbel van het Pride event te zijn. Dit is helaas, zelfs in 2024, ook niet zo gek aangezien er nog steeds significant meer agressie en geweld wordt ervaren door LHBTQ+ personen, dan niet LHBTQ+ personen.

Om jouw veiligheid onderweg te kunnen waarborgen zorgen wij ervoor dat jij zonder make-up je deur uitgaat maar stralend het feest tegemoet gaat. Ook voor de reis terug naar huis, is er in de Etos winkel op het Centraal station een ruimte ingericht waar je je make-up en nagellak weer weg kan laten halen.

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat deze actie geen oplossing is voor het grotere probleem, echter vinden wij op dit moment de veiligheid van iedereen die zich hier vandaag laat op maken belangrijker! En gunnen wij het jou en alle feestvierders enorm om op deze manier in al jullie kleuren te kunnen genieten van de festiviteiten.

Je vindt ons op 1 juni van 11:00-16:00 in de stationshal van Utrecht CS boven spoor 19-20.
We kijken er naar uit je te zien!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.