Alflorex

Alflorex

Alflorex® met de unieke Bifidobacterium longum (B. longum) 35624® bacteriestam voor een bewezen vermindering van PDS (prikkelbare darm syndroom) symptomen zoals buikpijn, winderigheid, opgeblazen gevoel, diarree en constipatie. Deze bacteriestam kalmeert en versterkt de barrière in de darm, wat bijdraagt aan vermindering van irritatie aan de darmwand.

shop nu

Alflorex® is gebaseerd op 20 jaar onderzoek en speciaal ontwikkeld om prikkelbare darm syndroom (PDS) symptomen te verminderen.

Alflorex® met de unieke Bifidobacterium longum (B. longum) 35624® bacteriestam zorgt voor een bewezen vermindering van PDS symptomen. De 35624® stam in Alflorex® behoort tot een bacteriefamilie die van nature voorkomt in de darmen en die bij de geboorte wordt overgedragen van moeder op kind. De bacterie wordt getransporteerd via het spijsverteringsstelsel en bereikt de darm als een levende bacterie.

Krijg weer controle over je dagelijks leven met slechts één klein slikbare capsule Alflorex® per dag

Blijf daarna Alflorex® dagelijks innemen om het effect in stand te houden.

De eerste vermindering van symptomen zijn relatief snel merkbaar, na ca. 1-2 weken dagelijks innemen van Alflorex®. In uitzonderlijke gevallen kan het langer duren. Sommige mensen kunnen tijdens de eerste vier weken tijdelijk te maken krijgen met kleine veranderingen van het ontlastingspatroon. Dit is geheel normaal en duidt erop dat Alflorex® begint te werken. Alflorex® kan zo lang als gewenst dagelijks worden gebruikt, bij inname stop zal het lichaam de bacteriestam op een natuurlijke manier uitscheiden.

Alflorex® is geschikt voor personen die een vegetarisch, halal, koosjer of FODMAP-dieet aanhouden.

Zelfhulp in de vorm van regelmatige maaltijden, lichamelijke activiteit en stressmanagement is belangrijk. Aanbevolen wordt om een voedingsdeskundige te raadplegen bij iedere radicale verandering van het dieet, zoals bijvoorbeeld een FODMAP-dieet.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*wanneer PDS is vastgesteld door de arts.

Shop Alflorex

Alflorex® vermindert PDS* symptomen, zoals opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, diarree en constipatie.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.