ga terug naar Gezondheid

EHBO voor de huid

welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  19 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 12.59
  gel
  € 8.69
  geneesmiddel, tablet
  € 15.15
  creme
  € 15.99
  olie
  € 7.99
  olie
  € 18.19
  medisch hulpmiddel, olie
  € 7.99
  zalf
  € 12.99
  zalf
  € 9.99
  gel
  € 8.39
  geneesmiddel, creme
  € 6.25
  gel
  Promotie: Promotie voorwaarden: Etos merk 2e zelfde product voor de halve prijs voor Etos extra leden. M.u.v. prijstopper, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale
  promotie badge
  € 3.99
  gel
  € 13.95
   , olie
  € 7.99
  medisch hulpmiddel, olie
  € 12.50
   , spray
  € 9.05
  medisch hulpmiddel, gel
  € 7.35
  creme
  € 14.69
  medisch hulpmiddel, gel
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  EHBO-producten voor de huid kopen

  Je huid heeft heel wat te verduren. Soms heeft je huid zelfs eerste hulp bij ongelukken (EHBO) nodig! Oppervlakkige schaafwonden, insectenbeten en zwellingen vragen om extra zorg. Koop daarom EHBO-producten voor de huid die altijd handig zijn om in huis te hebben! Etos heeft een uitgebreid assortiment met producten die goed zijn voor de huid. Zo werkt Nestosyl zalf pijn- en jeukverlichtend. Arnica en Arniflor gel zijn speciaal ontwikkeld voor eerste hulp bij blauwe plekken en zwellingen en Tea Tree EHBO-crème helpt om wonden en schrammen sneller te genezen. Heb je een beschadigde huid, maar ben je niet zeker welk EHBO-product je het beste kunt kopen? Kom dan langs in één van onze Etos winkels bij jou in de buurt en laat je adviseren door onze medewerkers.

  Aanbieding op EHBO-producten voor de huid

  Ben jij op zoek naar EHBO-producten voor de beste prijs? Bekijk dan eens onze Etos folder! Hierin staat een overzicht van alle actuele aanbiedingen en prijzen van EHBO-producten voor de huid. Bekijk de folder online of in één van onze winkels.

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.