Hart & bloedvaten

In ons assortiment vind je supplementen die kunnen bijdragen aan een normale werking van het hart en bloedvaten. Bekijk hieronder de producten.

23 Resultaten
120 EA capsule
35 . 94
40 EA capsule
10 . 23
60 EA tablet
4 . 62
45 EA dragee
12 . 39

Supplementen voor hart en bloedvaten kopen?

Wil jij je hart en bloedvaten een steuntje in de rug geven? Met gezonde gevarieerde voeding kom je heel ver. Daarnaast kunnen supplementen een aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Supplementen voor hart en bloedvaten kunnen bijdragen aan een normale werking van het hart. Zo ook voedingssupplementen met omega 3 visolie. Bij Etos zijn verschillende merken verkrijgbaar, zoals Lucovitaal, Davitamon, Bional en Etos Eigen Merk. Deze producten kunnen je hart en bloedvaten ondersteunen. Ben je benieuwd welk supplement het beste aansluit bij jouw behoeften? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en laat je adviseren.

Supplementen voor hart en bloedvaten aanbieding

Wil je de beste supplementen voor je hart en bloedvaten kopen voor de beste prijs? Dan zit je goed bij Etos. We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Zo mis je nooit een speciale aanbieding!

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten