ga terug naar Verzorging

Excilor Voetencrème

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Voetencrème kopen

  Heb je droge voeten? Verzorg je voeten met een hydraterende voetencrème. Etos heeft een ruim assortiment aan voetencrèmes van diverse merken zoals Hansaplast, Scholl, Gehwol en O'Keeffe's. Voor extra zachte voeten gebruik je naast een voetencrème ook een voetscrub. Wil je je voeten verwennen met een pedicure? In ons artikel over pedicure lees je hoe je dat doet én wat je nodig hebt. Wil je weten wat helpt tegen een droge huid? Lees dan ons artikel over droge huid of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en laat je informeren door één van onze medewerkers.

  Voetencrème met ureum

  Ureum (ook wel urea) is een lichaamseigen stof dat vocht vasthoudt in de huid. Om die reden wordt ureum veel gebruikt in crèmes. Als je last hebt van extreem droge voeten, kun je het beste kiezen voor een voetencrème met ureum.

  Hielkloven crème

  Heb je last van hielkloven? Hielkloven zijn kleine scheurtjes in de huid rondom de hiel die erg pijnlijk kunnen zijn. Gebruik hielkloven crème om je huid te herstellen en de pijn te verzachten.

  Eelt crème

  Eelt kan vervelende klachten geven. In het ergste geval kan eelt uitgroeien tot een pijnlijke eeltpit (ook wel likdoorn of eksteroog). Heb je last van overtollig eelt? Probeer dan eelt crème. Eelt crème vermindert eelt en maakt eelt zachter.

  Voetenmasker

  Kunnen je voeten wel wat extra verzorging gebruiken? Ga dan eens voor een voetenmasker! Een voetenmasker hydrateert je voeten en is intensief voedend. En heel handig: je hoeft je voeten niet met crème in te smeren. Het masker trek je namelijk aan, net zoals een sok!

  Voetencrème aanbieding

  Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste voetencrème aanbiedingen.

   

  Top

  Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.