6 Resultaten

Filters

Filter - Aambeienzalf
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

gel
€ 11,79
Geneesmiddel, zalf
€ 11,99
Medisch hulpmiddel, zalf
€ 8,45
zalf
€ 15,69
zalf
€ 7,15
Geneesmiddel, zalf
€ 8,59

Aambeienzalf kopen

Heb je last van aambeien? Geen zorgen. Etos heeft een ruim assortiment aan aambeienzalf van diverse merken, zoals Curanol, Sperti en Theranal. Aambeien ontstaan vaak door te hard moeten persen tijdens het poepen en geven vervelende klachten, zoals jeuk en pijn. Fietsen, een grote boodschap doen en zelfs zitten kunnen pijnlijk zijn als je last hebt van aambeien. Aambeienzalf helpt tegen jeuk en pijn. Bepaalde zalven zorgen er ook voor dat de aambeien krimpen, waardoor ze uiteindelijk helemaal verdwijnen.

Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent en lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Gaan je klachten niet over? Raadpleeg dan je huisarts.

Aambeienzalf met zinkoxide kopen

Aambeienzalf bevat vaak zinkoxide. Zinkoxide beschermt de huid, maakt de huid droog en helpt tegen jeuk.

Lidocaïne zalf kopen

Aambeienzalf bevat ook vaak lidocaïne. Lidocaïne maakt de huid gevoelloos, waardoor je pijn en jeuk niet of minder goed voelt. 

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.