Diarree

Ben jij op zoek naar een hulpmiddel tegen diarree? In ons online assortiment vind je hulpmiddelen die diarree verlichten of verhelpen.

11 Resultaten
Geneesmiddel 10 EA capsule
2 . 93
Geneesmiddel 10 EA capsule
5 . 09
Geneesmiddel 10 EA smelttablet
6 . 12
Geneesmiddel 50 EA tablet
6 . 98
10 EA
10 . 25
Geneesmiddel 30 EA capsule
7 . 80
8 EA capsule
8 . 09

Diarree hulpmiddelen kopen

Niets is zo vervelend als continu het gevoel hebben dat je naar het toilet moet. Wil jij van dat gevoel af? Dan zit je goed bij Etos. In ons online assortiment vind je hulpmiddelen die diarree verlichten of verhelpen. Gebruik O.R.S om er voor te zorgen dat je lichaam voldoende vocht en zouten binnenkrijgt en vasthoudt. Gebruik daarnaast diarreeremmers om aanhoudende diarree klachten te verhelpen. Heb je vragen over een van onze diarree hulpmiddelen of wil je graag advies over het gebruik van een diarree hulpmiddel? Kom dan langs in een Etos winkel bij jou in de buurt en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

Etos diarree hulpmiddelen

Wil jij diarree hulpmiddelen tegen een scherpe prijs kopen? Kies dan voor een product van Etos Eigen Merk. De producten van Etos Eigen Merk staan voor hoge kwaliteit voor een voordelige prijs, waardoor jij weer geld overhoudt voor andere dingen. Koop nu je diarree hulpmiddelen en kom van diarree af!

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten