Inlegzolen

Ben jij op zoek naar goede inlegzolen? In ons assortiment vind je inlegzolen van diverse merken die de pijn kunnen verlichten en toekomstige voetongemakken helpen voorkomen.

13 Resultaten
Medisch hulpmiddel 36-40 2 EA
19 . 95
Medisch hulpmiddel 36-38 1 EA
29 . 95
Medisch hulpmiddel 39-41 1 EA
29 . 95
Medisch hulpmiddel 41-45 1 EA
19 . 95
Medisch hulpmiddel 42-45 1 EA
29 . 95

Inlegzolen kopen

Heb je last van pijnlijke voeten? Hoewel dit verschillende oorzaken kan hebben, kunnen inlegzolen vaak een uitkomst bieden. Zolen bieden namelijk extra ondersteuning aan je voeten waardoor de druk op de juiste manier wordt verdeeld. Ben jij op zoek naar goede inlegzolen? Bij Etos verkopen we diverse soorten inlegzolen van merken zoals Scholl en Epitact. Koop inlegzooltjes met gelkussens om pijn meteen te verlichten en toekomstige voetongemakken te helpen voorkomen. Vraag jij je af welk type zool jij nodig hebt of heb je een andere vraag? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en stel je vraag aan een van onze medewerkers in de winkel.

Inlegzolen aanbieding

Wil jij inlegzolen kopen voor een zo scherp mogelijke prijs? Werp dan regelmatig een blik op deze pagina en houd de Etos folder goed in de gaten om te weten wanneer er inlegzolen in de aanbieding zijn. Zo zorg jij ervoor dat je geen enkele aanbieding misloopt.

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten