Maak kans op een last-minute vakantie van TUI of één van de andere toffe prijzen!

Waanzinnige winweken
lachende vrouw met natuurlijke make-up look

Blushing Romance Look

Zachte en zoete kleuren zijn dit seizoen een must voor een ultra-vrouwelijke, romantische en blozende finishing touch. De look is geïnspireerd op de schoonheid van roze en rode rozen. Naast schitterende kleuren kun je top kwaliteit verwachten met de zachte prijs die je van Etos gewend bent. Kies jouw favoriete producten en creëer jouw perfecte Blushing Romance look. Let love rule!

Shop hier fijne gezichts make-up

Artikel opslaan

How to: jouw Blushing Romance Look

Stap 1

Breng voor een glowy en egaler uitziende huid de BB cream aan. Deze geeft een lichte dekking, terwijl het de huid voedt en beschermt tegen schadelijke UV-stralen (SPF 15).

Stap 2

Tegenwoordig is geen look compleet zonder perfect gesculpte contouren! Dit is de easy way: breng met een blush kwast de Contour Powder (1 tint donkerder dan je natuurlijke teint) in een 3-vorm aan op je wangen. Begin boven de slaap en ga richting oor, van oor langs jukbeen, weer terug en langs je kaak. Dep nu een beetje Highlighting Powder op de jukbenen en in je binnenste ooghoeken. Finish met een toefje Blush voor zoete blozende wangen.

Stap 3

Je ogen krijgen door de shading-techniek extra definitie. Verdeel eerst de Eyeshadow Primer over het gehele bewegende ooglid. Doe hier overheen de nude-kleur uit het Eyeshadow Palette Nude (de tweede kleur van links), helemaal tot aan het wenkbrauwbot. Dep nu een blending brush in de taupe-kleur, zet hem in je buitenste ooghoek boven de oogbolling op de huid en breng de oogschaduw in een vegende bewegingen in de arcadeboog aan. Zet ook een zweempje kleur langs de onderste wimperrand.

Stap 4

Die zachte oogopslag trek je door in de wenkbrauwen. Borstel ze in model en kleur eventuele oneffenheden in met de Eyebrow Powder. Met de Eyebrow Gel fixeer je ze. Dep voor je met de lipstick begint eerst nog wat BB Cream op de lippen om je natuurlijke kleur te neutraliseren.

Stap 5

Het geheim zodat je gehele make-up de hele dag (en nacht!) subliem blijft zitten is de Fixing Spray. Waar de primer als het ware de base coat is van je make-up, fungeert een fixing spray als top coat. Hij houdt je make-up smudge- en sweat proof, zonder de huid uit te drogen. Spray je gezicht van minimaal 10 cm afstand.

Shop hier producten voor jouw voorjaarslook

Beautyblogs

Nederlands leukste blogs hebben een prachtige look gemaakt met onze eigen merk make-up. Bekijk de video's om de looks te zien.

Miss Lipgloss - Cynthia

Bekijk de feestdagenlook met Etos Eigen Merk

Beautylab - Serena

Bekijk de winterlook met budget make-up

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.