De Etos Acnékliniek

Vette, onzuivere huid met neiging tot acne? Etos en De Huidkliniek helpen jou om de juiste, door dermatologen aanbevolen routine voor jouw huid te vinden. Ontdek hier meer, of kom langs in een van onze Dermacare filialen voor persoonlijk advies.

Artikel opslaan

Dermacare is er voor elke huid

Er bestaan verschillende vormen van vette, acnégevoelige huid. Het is belangrijk om de juiste verzorging bij jouw huidtype te vinden. Etos en de Huidkliniek helpen jou om de juiste verzorgingsroutine voor jouw huidbehoefte vinden. Deze producten worden aanbevolen door dermatologen voor vette, onzuivere huid met neiging tot acne.

dermacare huidconsult

Over De Huidkliniek

Voor het Dermacare segment hebben wij een exclusieve partnership met De Huidkliniek. De Huidkliniek is de betrouwbare partner als het gaat om professioneel product- en behandeladvies. Door de nauwe samenwerking met dermatologen, plastisch chirurgen, huisartsen en cosmetisch artsen kunnen zij altijd de best mogelijke zorg bieden.

Etos Dermacare en De Huidkliniek

Naast de eigen vestigingen van De Huidkliniek, kun je ook een huidtherapeut spreken in een Etos filiaal. In de volgende Etos winkels zijn Dermacare producten van La Roche Posay, Vichy en Eucerin verkrijgbaar en is een huidtherapeut van De Huidkliniek aanwezig:

  • Spuistraat 2 -2 A, 2511 BD Den Haag
  • Liguster 14, 2262 AC Leidschendam
  • Pensmarkt 16, 5211 JT 's-Hertogenbosch
  • Generaal Cronjéstraat 114, 2021 JM Haarlem
  • Nieuwendijk 182-184, 1012 MV Amsterdam

Heb je een vraag over je huid, over De Huidkliniek of wil je een afspraak maken voor huidadvies of een behandeling? Neem dan contact op met de huidtherapeuten van De Huidkliniek. Bel tussen 10:00 en 16:00 088-2240300 of klik hier. Je kunt ook mailen naar info@dehuidkliniek.nl.

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.