Homed-IQ

De gezondheidstesten zijn eenvoudig zelf thuis af te nemen. Stuur na afname de test gratis naar het gecertificeerde laboratorium voor analyse, en ontvang binnen enkele dagen resultaten in je persoonlijke online portaal.

Homed-IQ testen

  • De eenvoudigste manier om thuis je gezondheid te testen
  • Neem thuis zelf anoniem en eenvoudig een test af
  • Gratis verzending naar en analyse in een ISO 15189 gecertificeerd laboratorium
  • Snelle, betrouwbare en begrijpelijke testresultaten in jouw persoonlijke online account

Controle op je gezondheid

Homed-IQ is opgericht voor mensen die meer controle over hun gezondheid willen hebben. Door het aanbieden van een hoog niveau van klantenservice, een naadloos testproces en een gevarieerd portfolio van hoogwaardige testen, wil Homed-IQ medische testen toegankelijker maken voor iedereen. 

Hoe werkt het?
  • De gezondheidstesten van Homed-IQ zijn eenvoudig zelf thuis af te nemen.
  • De testkit bevat alles wat nodig is om thuis een test af te nemen.
  • Nadat de test online is geactiveerd en is afgenomen, kan de test gratis vezonden worden naar de laboratorium partner met de bijgevoegde envelop. 
  • De testresultaten zijn binnen enkele dagen gereed en kunnen worden ingezien in je persoonlijk portaal.

Belangrijk: testen moeten hier geactiveerd worden, voordat ze naar het laboratorium worden verzonden. Zonder je test te activeren, kun je de testresultaten niet zien.

Gecertificeerde laboratoriumtesten

Homed-IQ werkt samen met laboratoria die ook testmonsters verwerken voor artsen, ziekenhuizen en overheidsorganisaties. In samenwerking met deze partijen worden er dezelfde analysemethoden gebruikt; alleen wordt nu het monster thuis verzameld.

Alle Homed-IQ testen zijn wetenschappelijk gevalideerd om ervoor te zorgen dat de resultaten van zelfafnametesten thuis aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoen als de testen die in een dokterspraktijk of kliniek zijn afgenomen.

Alle testresultaten worden geleverd met een downloadbaar laboratoriumrapport dat je mee kunt nemen naar je huisarts voor een vervolgconsult, onderzoek of behandeling.

 Shop nu 

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.