Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais

Ontdek de rijkdom van de wilde natuur met de nieuwe gecertificeerde biologische douchegels van Le Petit Marseillais. De biologische ingrediënten, geteeld in het zuiden van Frankrijk, worden zorgvuldig verwerkt in onze douchegels. Met 98% ingrediënten van natuurlijke origine zijn de douchegels zacht voor je huid, de planeet en een genot voor al je zintuigen!

shop nu

Zacht voor je huid, de planeet en een genot voor al je zintuigen

Ontdek de rijkdom van de wilde natuur met de nieuwe gecertificeerde biologische douchegels van Le Petit Marseillais. De douchegels zijn niet alleen biologisch gecertificeerd, maar bevatten ook 98% ingrediënten van natuurlijke origine. De olijfbladeren, rozen, wilde bosbessen en houtkastanjes worden in Zuid-Frankrijk geteeld en zorgvuldig verwerkt in de douchegels. Deze nieuwe douchegels schuimen aangenaam en omhullen de huid met zachtheid. Ze verrijken de zintuigen voor een stralende ervaring, zoals onder de zuiderse zon! Laat je verleiden door de bloemige, frisse en zonnige geuren uit de Provence. Le Petit Marseillais, zacht voor je huid, de planeet en een genot voor al je zintuigen!

Ontdek nu ons assortiment:

Shop Le Petit Marseillais

98% van de ingrediënten van natuurlijke origine!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.