Alternative text missing

Cadeauwijzer

Op zoek naar een cadeau? Wat je cadeauvraag ook is, we staan voor je klaar! Bij Etos vind je de leukste cadeaus.

Wat voor cadeau zoek je?

Populaire cadeaus

Promotie:
spray
€ 39,00
€ 14,99
€ 13,99
110-116,
€ 19,99
122-128,
€ 19,99
27-28,
€ 6,99
€ 9,99
€ 14,99

Bekijk alle cadeaus


Mooi wat iets kleins kan doen
Etos cadeauverpakkingen

etos inpakpapier

Een mooi ingepakt cadeau is het halve werk! Ben je nog op zoek naar een cadeau en wil je het feestelijk laten inpakken? Kom naar een van onze Etos winkels, vind je cadeau en laat het door ons inpakken!
 

Cadeau kopen

Ben jij op zoek naar cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Of zoek je een verjaardagscadeau? Bij Etos vind je voor iedere gelegenheid een cadeau. Helemaal tijdens de feestdagen hebben we een extra uitgebreid cadeau assortiment. Maar ook voor Valentijns-, vader- én moederdag kan je bij Etos terecht voor de leukste cadeautjes! Bekijk snel al onze cadeaus.

Bij Etos haal je over het algemeen kleine, fijne, praktische producten. Maar wist je dat wij eigenlijk heel veel cadeautjes verkopen? Want als je iets met de zorg en aandacht uitkiest kan iets kleins als een nagellak, een zeepje of een lippenstift  een cadeau zijn met een grote betekenis. Mooi wat iets kleins kan doen!

Cadeauzoeker

Met onze cadeauvinder vind je altijd wel een leuk cadeau voor iemand bijzonder. Voor wie zoek jij een cadeau? Bekijk onze cadeau tips voor mannen, cadeau tips voor vrouwen of cadeau tips voor kinderen. Op zoek naar een klein cadeautje? Bekijk onze cadeauvinder voor kleine cadeautjes.

Cadeau tips

Alles kan een cadeau zijn zolang je het met zorg en aandacht uitkiest. Houd zij van make-up? Geef haar dan bijvoorbeeld een mooie lippenstift of nagellak. Is hij altijd bezig met zijn baard? Doe hem een lekkere baard olie cadeau. Of heeft hij juist geen baard? Geef hem dan een lekkere aftershave. Als je iets met zorg uitkiest kan alles al een leuk cadeau zijn. Bekijk onze geuren, giftsets of kindercadeaus voor cadeaus die altijd goed zijn om te geven!

Totaalbedrag: € 0,00
Bekijk winkelmandje