Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen
Nature Box

Nature Box

Nature Box geeft jouw haar en huid het beste vanuit de natuur. Onze vegan formules zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten. Deze zijn ethisch verantwoord ingekocht en dragen bij aan beauty positivity, want dat is waar wij voor staan. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past!

Nature Box geeft jouw haar en huid het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past! Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. Vandaar dat onze vegan formules verrijkt zijn met speciaal geselecteerde, natuurlijke ingrediënten. Deze zijn ethisch verantwoord ingekocht en dragen bij aan beauty positivity, want dat is waar wij voor staan.

Assortiment

Shampoo. Nature Box shampoo's met cold-pressed oils hebben een vegan formule en zijn vrij van sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Perfect voor de behoeften van jouw specifieke haartype! De shampoos reinigen en verzorgen het haar. Dus omarm glans, bescherming, herstel, zachtheid of frisheid! En neem afscheid van gespleten haarpunten!

Conditioner. Nature Box conditioners met cold-pressed oils hebben een vegan formule en zijn vrij van siliconen. De conditioner verzorgt het haar en maakt het goed doorkambaar.

Spray conditioner. Nature Box spray conditioner bestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water) en heeft een vegan formule, welke vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen is. De verpakking bestaat uit 100% gerecycled plastic. Spray conditioners maken het haar snel doorkambaar.

Haarmasker. Het vegan Nature Box Avocado Restore Mask, met cold-pressed avocado olie, herstelt en beschermt beschadigd haar.

Douchegel. Onze douchegels met cold-pressed oils hebben een vegan formule, zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en bestaan voor minstens 91% uit ingredienten van natuurlijke oorsprong. De douchegel reinigt en verzorgt de huid. Dus omarm een gehydrateerde, zachte, gladde en frisse huid! 

Shampoobars. De plastic-vrije shampoo bars van Nature Box zijn het perfecte beauty care product voor een duurzame lifestyle. De bars hebben een kleinere ecologische voetafdruk ten opzichte van een fles vloeibare shampoo van 250 ml. Beter voor jou én voor de planeet. Kies Almond voor gewichtloos volume, of Avocado voor herstel.

Shower bars. De plastic-vrije shower bar van Nature Box is het perfecte beauty care product voor een duurzame lifestyle. De bars hebben een kleinere ecologische voetafdruk ten opzichte van een fles vloeibare douchegel van 250 ml. Beter voor jou én voor de planeet. Welke is jouw favoriet: avocado of coconut?

Nature Box

Shop hier alle Nature Box huid- en haarverzorgingsproducten!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.