Etos Testpanel

Etos Testpanel

Het Etos Testpanel bestaat uit een groep klanten van Etos die producten uitproberen in ruil voor een eerlijke review. Een review is voor andere klanten belangrijk om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.

Je kunt je niet zelf aanmelden voor het Etos Testpanel. Om lid te worden van het Etos Testpanel word je uitgenodigd. Je ontvangt een uitnodiging als je bijvoorbeeld al eerder een onafhankelijke review hebt geschreven.

 

Heb je een e-mail ontvangen om lid te worden van het Etos Testpanel?


Leuk! Jij bent één van de klanten die hiervoor is geselecteerd! Klik op de button in de e-mail om een Etos Testpanel-account aan te maken, dan ontvang je gratis producten die je kan uitproberen en reviewen.

Hoe werkt het?

  • Als je een uitnodiging ontvangt van het Etos Testpanel, kan je je registeren door een account aan te maken.
  • Zodra een product getest kan worden, ontvang je een e-mail. Log in met je account en selecteer het product dat je wil testen.
  • Het product wordt opgestuurd naar het adres wat in je account vermeld staat.
  • Test het product en laat weten wat je ervan vindt.
  • Je hoeft het product niet terug te sturen, dus je kan er zelf thuis van genieten.
  • Zodra je een nieuw product kan testen, ontvang je weer een e-mail.

Heb je een vraag over hoe het Etos Testpanel werkt?

Je vindt alle veelgestelde vragen met antwoorden in het Etos Testpanel portaal.

Wie is Bazaarvoice?

Etos werkt samen met Bazaarvoice om reviews over producten te verzamelen en te verwerken, zodat jij en andere Etos-klanten een betere beslissing kunnen nemen bij een aankoop. Je vindt de gebruikersvoorwaarden in het review portaal. Je vindt hier hun Privacybeleid.

Artikel opslaan

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.