ga terug naar Zakelijk

Palmolive Grootverpakkingen

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Grootverpakking handzeep kopen

  We wassen onze handen vaker en grondiger dan ooit tevoren. Is de handzeep binnen jouw bedrijf ook niet aan te slepen? Etos in jouw groothandel in handzeep. Bij ons koop je jouw handzeep dan voortaan in handige grootverpakkingen. Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoende handzeep op voorraad hebt, voldoende voor het hele bedrijf! Bij Etos vind je vloeibare handzeep grootverpakkingen van verschillende merken, zoals Etos Eigen Merk en Palmolive. Om verantwoord aan het werk te gaan, is het belangrijk om een hygiënische werkomgeving te creëren. Liever geen grootverpakking handzeep kopen? Bekijk dan ons assortiment aan handzeep in kleinere formaten. Neem ook een kijkje in ons volledige assortiment aan hygiëne artikelen en koop alle benodigde producten in één keer in. Wel zo handig!

  Etos zakelijk

  Maak nu een zakelijk account aan en bestel eenvoudig en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Met Etos zakelijk bestel je eenvoudig op rekening en profiteer je van scherpe prijzen en aanbiedingen. En bestel je vóór 22:00? Dan worden jouw producten morgen al gratis bezorgd!

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.