welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  filter - Mondkapjes
  filter - Prijs
  47 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 2.99
  € 4.99
  € 4.99
  € 3.99
  € 4.99
  € 3.99
  € 3.99
  € 7.99
  € 7.99
  € 3.99
  € 3.99
  € 2.75
  € 2.75
  € 7.99
  € 7.99
  € 7.99
  € 7.99
  € 3.99

  Mondkapjes bedrijf kopen

  Vanaf 30 september heeft het kabinet het dringende advies gegeven om mondkapjes te dragen op openbare plekken, zoals in winkels, op het station en in het theater. Ben jij op zoek naar mondmaskers voor op het werk, omdat dit mondkapjes-advies van toepassing is op jouw bedrijf? Of wil je graag dat jouw personeel mondkapjes gaat dragen op kantoor? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Bij ons koop je gemakkelijk en snel niet-medische mondkapjes voor je bedrijf. Naast het dragen van mondkapjes, is het belangrijk om vaak en grondig je handen te wassen. Meer weten over mondkapjes? In ons artikel over mondkapjes beantwoorden wij de meestgestelde vragen over mondkapjes. Bekijk ook eens de rest van ons assortiment aan hygiëne producten.

  Etos zakelijk

  Maak nu een zakelijk account aan en bestel eenvoudig en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Met Etos zakelijk bestel je eenvoudig op rekening en profiteer je van scherpe prijzen en aanbiedingen. En bestel je vóór 22:00? Dan worden jouw producten morgen al gratis bezorgd!

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.