Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Promotie:
   promotie badge
   € 5.59
   Spaar 5 punten
   € 17.59
   Spaar 17 punten
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos extra

   EHBO-kit kopen

   Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkvloer. Daarom is het voor bedrijven verplicht om een EHBO-kit in huis te hebben. Bij Etos vind je verschillende EHBO-kits, waarmee de meest voorkomende ongelukjes snel en gemakkelijk behandeld kunnen worden. Van verband tot kompressen en van wondpleisters tot hechtpleisters. Zo zorg je ervoor dat je altijd eerste hulp kunt bieden bij kleine ongelukjes. Bekijk ook eens de rest van ons aanbod aan zelfzorg en wondverzorging. Weten wat je wel en juist niet moet doen bij wondverzorging? Lees dan ons artikel over wondverzorging.

   Etos zakelijk

   Maak nu een zakelijk account aan en bestel eenvoudig en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Met Etos zakelijk bestel je eenvoudig op rekening en profiteer je van scherpe prijzen en aanbiedingen. En bestel je vóór 22:00? Dan worden jouw producten morgen al gratis bezorgd!

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.